A Bayern München edzésén feltűnt egy/régi új arc, aki mellesleg világbajnok

1 hónap ezelőtt 10bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Bayern Műnchen vezetőedzőjének elég sok gondot okoz a csapat védekezése, a két belső védőjének összhangja. Nem csoda, hogy a bild.de már egy ideje lebegteti, hogy a 2021. tavaszán elküldött 76-szoros német válogatott belső védő Jérome Boateng visszatérhet a Bayern Münchenhez. Nos, a klub honlapja most azt írja, „Az FC Bayern RB Leipzig elleni 2-2-es szombati döntetlenje után a kezdő tizenegyben nem szereplő játékosok vasárnap a Säbener Straßén végeztek egy edzést, ahol ott volt Jérome Boateng is.” Bizonyítékként erről mutatnak egy közeli fotót – ez hibátlan –, míg a bild.de egy távoli videót – na ezen semmi sem látszik, de azért beágyazzuk – is közzétett az eseményről:

Tatsächlich: Jerome Boateng kommt direkt hinter Thomas Tuchel auf den Bayern-Trainingsplatz. pic.twitter.com/WCfXB57ZiV

— Heiko Niedderer (@itstheicebird) October 1, 2023

 

A 2014-ben Németországgal világbajnoki címet szerző labdarúgó 2011 nyarán a Manchester City-től igazolt a Bayernhez, amellyel kétszer nyerte meg a Bajnokok Ligáját, kilencszer a bajnokságot, ötször a DFB-kupát és a Német Szuperkupát. 2016-ban Németországban az év labdarúgójának választották. A 35 éves, jelenleg klub nélküli belső védő 2021. nyarától az Olympique Lyon keretét erősítette, mivel a Bayern lényegében kirúgta, finomabban nem tartott igényt a további játékára. Két éve többek között ezért is veszett össze a klubvezetéssel, főképp a vele e döntéséről nem egyeztető Sali Salihamidzic sportigazgatóval Hansi Flick vezetőedző.

A klubhonlap most azt írja, Boatengnek a Säbener Straße-n kell edzenie a következő napokban, ami erősíti a bild.de azon információját, miszerint egyelőre még nem kap szerződést, pazar eredménysor ide, vagy oda, egyfajta tesztedzésen, próbajátékon kell megmutatnia, képes-e még a Bayern szintjén futballozni, segíteni Thomas Tuchellnek a védelem stabilizálásában.

The post A Bayern München edzésén feltűnt egy/régi új arc, aki mellesleg világbajnok first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!