A drogügy miatt letartóztatott Herczeg Zoltán üzent a börtönből

5 hónapja ezelőtt 23bohócdoktor szja 1% felajánlás

Mint azt az nlc is megírta, drogügy miatt letartóztatták az ismert divattervezőt, Herczeg Zoltánt. Valószínűsíthető, hogy más ismert közéleti emberek is érintettek az ügyben, köztük ellenzéki politikusok és egy újságíró. A hatóság emiatt kiterjedt nyomozást folytat. Az ismerősök egytől egyig arról számoltak be, hogy mélységesen megdöbbentek a hír hallatán.

Herczeg Zoltán

Fotó: Olajos Piroska

Úgy tudni, hogy a divattervező tagadta a kábítószer kereskedés vádját, de elismerte, hogy fogyasztott ezekből a szerekből. A Blikknek nyilatkozott egy barátja, aki azt nyilatkozta,nem tudja elképzelni róla, hogy kábítószerrel kereskedne, ráadásul most készült egy hosszabb tisztító kúrára is, amikor sem alkoholt, sem gyógyszert, sem mesterséges tartósítószert, de még húst sem fogyaszt.

Az ismerősei közül van, aki arra gyanakszik, hogy tőrbe csalták a divattervezőt, aki az utóbbi időben egy rossz hírű férfival barátkozott, akitől óva intették a barátai.

A Blikk úgy tudja, Herczeg és az ügyben szintén érintett férfi nemrégiben egy fényűző születésnapi partin is részt vettek, amelyhez egy egész szórakozóhelyet béreltek ki. A partin több száz meghívott vett részt, ahol, a lapnak nyilatkozó forrás szerint, tálcán kínálták a kábítószert. A parti egyik résztvevője azt mondta, hogy Zoli ott volt, de hogy fogyasztott-e bármit, nem tudom, mert én viszonylag korán távoztam.

Herczeg egyik barátja azt mondta a Blikknek, hogy a divattervező a helyzethez képest jól van, azt üzente volt kollégista, ismerős neki a bezártság, a vacak étel és a rossz társaság. Szerencsére már ruhát is cserélhetett, amit napokig volt kénytelen hordani.

The post A drogügy miatt letartóztatott Herczeg Zoltán üzent a börtönből first appeared on nlc.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!