A járdára csapódva állt meg a Suzuki, ami egy szirénázó mentőautóval ütközött az Üllői út kispesti szakaszán

1 év ezelőtt 58



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Katasztrófavédelem vasárnap este kiadott közleményében olvasható, miszerint összeütközött két gépkocsi Budapest XIX. kerületében, az Üllői út és a Báthory utca kereszteződésénél. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat.

A baleset-info.hu helyszíni információi szerint egy ezüst színű Suzuki Swift gépkocsi haladt a Báthory utcán a Vak Bottyán utca felől. Az Üllői úthoz érve a gépkocsi vezetője vélhetően nem hallotta a megkülönböztető fény- és hangjelzéssel érkező Mercedes Sprinter mentőautót.

Ennek következtében a két gépkocsi a kereszteződésbe összeütközött. Az ütközés hatására a személyautó a járdára sodródott. Nagy szerencse, hogy abban a pillanatban nem tartózkodott senki a járdán.

A Katasztrófavédelem munkatársai a Suzukiban tartózkodókat feszítővágó berendezéssel szabadították ki. Információink szerint az eset során a két személy súlyos – életveszélyes, egy személy súlyos, míg további egy személy könnyebben sérült meg.

Információink szerint a baleset pillanatában a mentőben nem tartózkodott beteg. További vizsgálat fogja kideríteni, hogy a Suzuki a jelzőlámpa szabad, vagy tilos jelzése mellett hajtott be a kereszteződésbe, és ütközött a mentőautóval.

A beavatkozás idejére az Üllői út és a Báthory utca érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. A 68-as, a 148-as, a 151-es és a 268 autóbusz is módosított útvonalon közlekedett; nem érintette az Ady Endre út (Báthory utca) megállót.












Source

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!