Békülés vagy harc vár rátok? Csillagjegyek kapcsolatai a hétvégi telihold fényében – Szerelmi horoszkóp 2023. február 4-5.

1 év ezelőtt 71



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Próbálj türelmesebben viszonyulni párodhoz. Minél jobban nógatod valami miatt, annál feszültebb lesz és igazán nem fogja jó néven venni a piszkálást. Inkább válts tündér üzemmódba, ezzel sokkal inkább tudod inspirálni és lelkesíteni kedvesedet.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Engedjétek el, ami fájdalmat okoz, lépjetek túl a haragon! Így könnyebb lesz feloldani gyomrodban és válladban a görcsöket. Feltámadhat benned a féltékenység, de gondold végig józanul, hogy van-e erre bármi racionális alapod. Próbálj inkább bizalommal fordulni párod felé.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hétvégi telihold olyan impulzív energiát önthet rád, hogy majd kicsattansz az erőtől. Fontold meg, hogy ezt mire használod, próbálj vele párod kedvére tenni. Most felvillanhat merész terveid megvalósításának lehetősége is. A hétvége után elindulhattok egy új, közös irányba – de akár szét is válhatnak útjaitok.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Eddig rejtett, elfojtott vagy eltitkolt érzéseket is kihozhat belőled a telihold. Ne rémülj meg ettől, még jó is kisülhet belőle. A pozitív érzelmekkel halmozd el kedvesedet, a negatívakat pedig igyekezz elengedni, képzeld el, hogy eloszlatod őket úgy, mint a melengető napsugarak a felhőket.

Férfi és nő csókja teliholdnál

Holdfény szonáta (fotó: Unsplash)

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Adjátok át magatokat kedvenc közös szórakozásotoknak hétvégén. Ha összekapnátok valamin, még azzal a lendülettel béküljetek is ki és válasszátok a túláradó vidámságot és szenvedélyt. Akár komoly döntést is meghozhattok, olyat, amivel új szintre emelitek kapcsolatotokat.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hagyd magad mögött mindazt, ami gúzsba köt, ami nem enged felszabadultan viselkedni. Ha ez sikerül, azzal igazán elvarázsolhatod párodat. Alkalmazkodj hozzá, most akár olyan energiát is érezhetsz ehhez, ami eddig erődön felüli lett volna. Ki kell használnod a jó lehetőséget, bízva magadban, mert hamar elröppen a kedvező pillanat.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hétvége lehetőséget ad arra, hogy elengedjétek a felesleges dolgokat, hogy új utat jelöljetek ki magatoknak. Hagyjatok hátra mindent, ami már nem szolgálja, nem erősíti kapcsolatotokat. Ha meg tudtok ebben egyezni és nem fajul veszekedéssé a dolog, az most különösen megerősíti a kettőtök közötti köteléket.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vészes hangulatingadozást hozhat a hétvége számodra, ami nem tesz majd jót a kedveteknek, különösen, ha teljesen az uralma alá kerülsz. Ugyanakkor nagy energiák is érkezhetnek, csak az a kérdés, hogy mire fordítod ezeket. Minél jobban stresszelsz, annál nehezebb lesz a döntés, illetve a hibázásra is annál nagyobb az esély.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Tüzes szenvedélyben nem lesz hiány a hétvégén, keressetek ehhez illő szórakozást! Most kiléphettek a megszokásból, kipróbálhattok valami újat, valami izgalmasat. Csak ne essetek át a ló túloldalára! Ha pedig ihletett hangulatban érzed magad, akkor oszd meg pároddal mélyből feltörő álmaidat, melyekben felderenghet közös jövőtök.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Türelmetlenséget hozhat a hétvégi telihold, ügyelj rá, hogy ezt ne add át kedvesednek. Próbáld valahogy levezetni nyugtalanságodat és neki már a legjobb önmagadat nyújtsd! Döntések előtt állhattok és ilyenkor mindennél fontosabb, hogy megőrizd belső egyensúlyodat és józan ítélőképességedet, amelyeknek egyébként nem vagy híján.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Most kiléphetsz megszokott komfortzónádból, új lehetőségek tárulhatnak fel előtted. Bátorságban sem lesz hiányod. Mindenesetre maradj nyitott a változásra. Ugyanakkor győződj meg róla, hogy kapcsolatod biztos alapokra és közös eszményre épül, így lehet közös jövőképetek.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Most megtehetitek azt, amit a legjobbnak gondoltok kapcsolatotok szempontjából, ami megerősít benneteket. Ezzel új élménnyel gazdagodhattok, és a jövőbe mutató lehetőség is várhat rátok. Csak hangolódjatok egymásra és egészítsétek ki egymás rezgéseit!

The post Békülés vagy harc vár rátok? Csillagjegyek kapcsolatai a hétvégi telihold fényében – Szerelmi horoszkóp 2023. február 4-5. first appeared on nlc.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!