Berki Mazsiék negyedszerre már nem úszták meg a kiesést a Dancing with the Stars-ban

10 hónapja ezelőtt 40bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Dancing with the Stars 3. negyedik élő show-jában – amely a Magyar Sztárok Éjszakája jegyében zajlott – Berki Mazsi és táncpartnere, Bonyhádi Ferenc, valamint Vavra Bence és táncpartnere, Lissák Laura került a veszélyzónába. Mazsiéknak ez nem volt újdonság, mivel immár a negyedik alkalommal lettek veszélyzónások, de a nézők eddig mindig versenyben tartották őket. Ezúttal azonban mégis alulmaradtak Vavra Bencéékkel szemben: így negyedszerre már nem úszták meg a kiesést Berki Mazsiék, akik egy paso doble produkciót mutattak be a tegnapi fordulóban.

Berki Mazsi

Berki Mazsiék búcsúztak a DWTS-ban – Fotó: Sajtószoba

A kisgyermekes üzletasszony és táncpartnere könnyes szemmel ült be a DWTS háttérműsorába, a Dancefloor-ba, és meséltek a versenyről. 

Mi már úgy jöttünk az elején, tényleg az volt bennünk, hogy minden táncnak örülünk, és minden tánc egy ajándék. Hálásak vagyunk, hogy eljutottunk eddig” – nyilatkozta Bonyhádi Ferenc.

Fantasztikusan éreztem magam a műsorban, rengeteget kaptam. Nagyon sok mindent tanultam: alázatot, megbecsülést, tiszteletet és azt hiszem, ami a legfantasztikusabb számomra, hogy megéreztem azt a fajta hiányt, szeretetet a kislányommal kapcsolatban. (…) Kezdett nagyon megterhelő lenni számomra a felkészülés, viszont azt gondolom, hogy gőzerővel és minden tőlem telhetőt megtettem. (…) Nagyon szomorú voltam, hogy Bencéékkel kell ott állnom. (…) Nagyon szomorú lettem volna, hogy ha ellenünk esnek ki” – árulta el Berki Mazsi, aki a felkészülés nehézségeiről is vallott. “Voltak nehéz pillanatok, amikor sírtam, zokogtam az autóban. Gyakoroltunk, táncoltunk, de mindeközben volt olyan nap, amikor este 10-kor értem haza, és nem tudtam találkozni a kislányommal, viszont tudom, hogy ilyenkor nagyon jó helyen van” – mesélte.

Arra a kérdésre, hogy mi mindent kapott a DWTS-tól, a következőket mondta el Berki Mazsi: “Igazából ez egy megpróbáltatás volt számomra. Az egyik oldalon megmutatta, hogy rengetegen szeretnek, és ez nagyon-nagyon jó érzés. Megkaptam még azt, hogy mennyire kell értékelni azt, amink van, és tényleg minden percet kihasználni. Tényleg nagyon sokat kaptam a műsortól“.

Nézd meg Berki Mazsiék legutóbbi produkcióját!

A Dancing with the Stars 3. következő élő show-ja a Riszaviadal jegyében zajlik majd. A párosok az egyéni produkcióik mellett egy másik párossal is “párbajozni” fognak. Így alakulnak a Riszaviadal párosai: Kökény Attila Vavra Bencével méri majd össze az erejét, míg Pap Dorci Iván Bencéékkel. Csobot Adél pedig Somhegyi Krisztiánnal lesz egy riszában.

The post Berki Mazsiék negyedszerre már nem úszták meg a kiesést a Dancing with the Stars-ban first appeared on nlc.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!