Bodrogi Gyula meglátogatta unokáját az X-Faktor próbáján

1 év ezelőtt 62bohócdoktor szja 1% felajánlás

Herceg Erika elhívta Bodrogi Gyulát az unokája X-Faktor próbájára, mivel arra gondolt, hogy mentoráltjának jól esne a nagypapája támogatása is. “Enikő egy nagyon határozott és erős lány. Biztos vagyok benne, hogy fantasztikus eredményei lesznek ebben a szakmában is, és hatalmas énekes válik majd belőle. De mégis csak 18 éves. Arra gondoltam, hogy a legjobban olyan emberek tudnának neki segíteni, akik a szívéhez közel állnak, úgyhogy készültem neki egy meglepetéssel” – indokolta a kamerák előtt Herceg Erika, miért készült meglepetésvendéggel a tehetséges versenyzőnek.

Bodrogi Enikő

Bodrogi Enikő ismét nagyot énekelt az X-Faktorban – Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Bodrogi Enikő alig találta a szavakat, amikor megpillantotta nagypapáját a tehetségkutató stúdiójában. “Amikor a színpad mellett megláttam a nagypapámat Erikával, egymásra néztünk, mosolygott, én lerohantam a színpadról, és nagyon jó érzés fogott el. Nagyon jó érzés volt, hogy ott van és támogat. Nagyon jó és bölcs tanácsokkal látott el. Sok erőt kaptam tőle. Nagyon örülök, hogy ő az én nagypapám” – mesélte boldogan az x-faktoros.

Bodrogi Enikő a szombat esti, 2. élő-show-ban Pharell Happy című dalát adta elő, produkciója után ByeAlex ódákat zengett.

A mentor szerint a fiatal tehetség nagyot vállalt ezzel a dallal, de véleménye szerint maximálisan sikerült megugrania a feladatot.

Bodrogi Enikő az X-Faktor 3. élő-show-jában is színpadra állhat, a nézői szavazatokkal – akárcsak Helfy Alexa és a Synergy együttes – ő is továbbjutott a tehetségkutatóban.

The post Bodrogi Gyula meglátogatta unokáját az X-Faktor próbáján first appeared on nlc.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!