Borkai Zsolt a visszatéréséről: Újabb bizsergést érzek

10 hónapja ezelőtt 35



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Készen áll együttműködni a városvezetéssel, a múltat lezárta, és lehet, hogy az országot igen, de a győrieket nem érdekli a négy évvel ezelőtti jachtozós szexbotránya - legalábbis ezt mondta Borkai Zsolt az RTL Híradónak, miután szerdán a Győri Atlétika Club elnökének választották.

A Győri Atlétika Club volt vezetője, Papp Oszkár feltehetőleg a napokban jelentette be a lemondását, az önkormányzat pedig jelezte, hogy Radnóti Ákost alpolgármestert, a klub elnökségi tagját látná szívesen az egyesület élén. A szakvezetők viszont ehelyett megkeresték az olimpiai bajnok tornász Borkait, hogy induljon az elnöki posztért, aki elvállta a felkérést. Papp kedden visszavonhatta a lemondását, de már késő volt: az egyesületi többség az egykori fideszes polgármesterre voksolt.

Borkai a kinevezéséről a csatornának azt mondta, „újabb bizsergést" érez, mert a sportág iránti szeretet nem tud kikopni az emberből. Amikor pedig a gyerekek mindennapi testmozgásának biztosításáról kérdezte a riporter, megüzente a városvezetésnek:

„Erre a hajóra szálljanak fel [ők is], evezzenek, ne gátolják őket".Az adriai szexparti után Borkai hosszú ideig nem vállalt funkciókat Győrben - érthető módon -, hiszen a Fidesznek is elképesztő politikai kellemetlenségeket okozott, még ha 2019-ben az önkormányzati választáson valahogy sikerült is nyernie. A klub elnöksége, amely két fideszes alpolgármesterből, Szeles Szabolcsból és Radnóti Ákosból áll, most is ellenérzését fejezte ki.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!