Borkai Zsolt újabb bizsergést érez

10 hónapja ezelőtt 31



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Négy év után visszatér Borkai Zsolt. A 2019-ben szexbotrányba keveredett korábbi győri polgármestert a Győri Atlétika Club elnökének választották.

Az RTL Híradó beszámolója szerint miután a napokban a GYAC előző elnöke lemondott, az önkormányzat jelezte, hogy Radnóti Ákost, a város fideszes alpolgármesterét szeretné a klub élén látni. A klub szakági vezetői viszont Borkait kérték fel a feladatra, akit 2019-es szexbotránya után ugyan újraválasztottak a győriek a város vezetésére, nem sokkal később azonban lemondott.

Borkai elvállalta a GYAC vezetését.

A volt polgármester az RTL Híradónak adott interjúban úgy fogalmazott: körülbelül hat napja jelezték a GYAC szakosztályi részéről, hogy őt szeretnék a klub élén látni. A felkérést azért vállalta el, mert a sportág iránti szeretet szerinte nem tud kikopni az emberből.

„Korrektül leültem velük, hogy ne hamarkodják el a döntést” – mondta. Borkai szerint a szakosztály nem értett egyet azzal, hogy a jelenlegi elnököt a városvezetés lemondatta, majd ezután az alpolgármestert szinte kijelölték a funkcióra. Borkai szerint meg akarták puccsolni a demokratikus választást.

Szavai szerint, miután megkeresték, minden buktatót ismertetett velük, de még ezek után is azt akarták, hogy ő legyen a klub elnöke.

Másnap reggel felhívtak, hogy egyhangú szavazással engem támogatnak. Újabb bizsergést érzek, mert a kisgyermekem a GYAC

– fogalmazott.

Győr korábbi fideszes polgármestere szerint ezután beindult a városvezetés gépezete, de ő úgy érzi, meg van edződve, és kötelességének érzi a végsőkig küzdeni és kiállni, ha szakmai szempontból őt választották a feladatra.

A 2019-es szexbotránya utáni visszatérésről Borkai úgy vélekedett: ő a maga részéről lezárta a múltat, a legfontosabb a számára az volt, hogy a családjával megbeszélje, és ez megtörtént.

Innentől kezdve bárki bármit mond, különösebben nem érdekel. Lehet, hogy az országot igen, de a győrieket nem érdekli

– összegzett a szexbotrány következményeiről.

The post Borkai Zsolt újabb bizsergést érez first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!