Csuti szerelme, Bianka elárulta, hogy állnak a közös baba kérdéséhez

4 hete ezelőtt 6bohócdoktor szja 1% felajánlás

Az interjúból kiderült, hogy a nagy szerelem ellenére Sudár Biankát eleinte nagyon megviselte a sok negatív komment, amit a kapcsolatuk kapott, egy idő után nem tudta teljesen kizárni őket. A kritikák nagy része a Csuti és közte lévő korkülönbségnek szólt, amit Bianka szerint erősen felfújtak az emberek – szemlézte a Bors.

Csuti és Sudár Bianka

Csuti és Sudár Bianka egy tavalyi mozipremieren (fotó: Profimédia)

A lány szerint a 10 év ma már nem számít nagy korkülönbségnek, és szerinte ha egy nő érettebb a korosztályánál, akkor érthető, hogy nem a saját kortársai között kezd ismerkedni, Csuti ráadásul nagyon fiatalos életet él. A korkülönbség leginkább Csuti munkamániájában érhető tetten a kapcsolatukban:

Nagyon szeret dolgozni, és nagyon sokat is dolgozik, mert az van benne, hogy ő ezt értünk teszi, a családért, és ez jó, de nagyon nehezen fogja vissza magát és pihen.

Néha Biankának kell rászólnia, hogy tegye már le a telefonját és próbáljon meg kikapcsolni, hogy ne a munkáról szóljon neki minden. Bianka 28-29 éves koráig szeretne annyit dolgozni, amennyit lehetséges és ez idő alatt minél több dologban kipróbálni magát, mert utána nagyon szeretne egy kisbabát.

Szerintem, amint az ember megérzi, hogy adott ez a környezet elindul benne ez, legalábbis bennem elindult. Minden tök jó, de úgy érzem, hogy jó lenne már családot alapítani is

– mesélte az interjúban.

The post Csuti szerelme, Bianka elárulta, hogy állnak a közös baba kérdéséhez first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!