Cybill Shepherd: „Életem legsötétebb napjai voltak, amikor kiderült a lányom betegsége”

2 órája ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Feledhetetlen párost alkottak Bruce Willis­szel… A népszerű krimisorozat a 80-as években – hazánkban kicsit később – ültette a képernyők elé a nézőket. Willis sorsáról sokat tudunk, így annak szomorú fordulatáról is, hogy demenciában szenved. De mi van a bájos nyomozótársával, a fitos orrú, loknis, szőke szendével? A fiatalon szexszimbólumnak számító Cybill Shepherdet a napokban kapták lencsevégre Los Angelesben, miközben asszisztense karjára támaszkodva sétált, a retiküljét is a férfi vitte. Pedig ránézésre jó formában van, csak egy kicsit nehezen jár – már két éve is botra támaszkodva jelent meg egy premieren. Ennek dacára Cybill időnként máig felbukkan egy-egy szerepben, tavaly például a Hogyan öljük meg a férjünket? című tévéfilmben.

Háromgyerekes anyuka lett belőle

Neki magának már régen nincs férje, a másodiktól 1990-ben vált el. Egyedül él, de nem magányosan, hiszen van három gyereke. Az első férjétől született Clementine ma 45 éves, szintén színésznő lett, és két unokával ajándékozta meg. Őt pár éve szklerózis multiplexszel diagnosztizálták. „Életem legsötétebb napjai voltak, amikor kiderült a lányom betegsége. Szerencsére jól van, én pedig segítem, ahogyan csak tudom” – árulta el. A második házasságából született ikrei, Ariel és Zachariah 37 évesek. A lány, Ariel forgatókönyvíró, egy nővel él házasságban. Cybill fia viszont távol tartja magát Hollywoodtól. Anyukája pedig őrzi inkognitóját.

Az év sztáreseménye hamarosan! Szavazz a sztárokra, és nyerj!

Kiemelt kép és fotó: Getty Images

The post Cybill Shepherd: „Életem legsötétebb napjai voltak, amikor kiderült a lányom betegsége” first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!