Életveszélyes állapotban szállították kórházba a szabálytalan kerékpárost, akit egy Hyundai ütött el a Rákóczi hídon

10 hónapja ezelőtt 143



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Pünkösd hétfő reggelén egy kerékpáros férfi igyekezett a Rákóczi hídon Budáról Pestre, a járdán haladó bicikliút helyett az autók között. Az Infopark magasságában a külső sávban tekert, amikor mögé ért a képeken látható Hyundai Kona, amelyet egy idősebb férfi vezetett. A Hyundai sofőrje épp elkezdte kikerülni a biciklit, amikor a kerékpáros egy kátyú miatt hirtelen balra húzta a kormányt.

A Kona vezetője erre a mozdulatra már nem tudott reagálni, autója jobb elejével elütötte a bicajost, aki a motorháztetőre, majd a szélvédőnek csapódott, ezután pedig az úttestre zuhant. A férfi ugyan viselt bukósisakot, ám az a becsapódás következtében szanaszét tört, így súlyos mellkasi és koponya sérüléseket szenvedett, a fejéből dőlt a vér.

A szemtanúk elmondása szerint az egyik megálló autóból egy sebész, illetve a gyorsan kiérkező járőrök kezdték meg az ellátást, Illetve később segítettek a mentőknek a légút biztosításában.. Sokáig a helyszínen ápolták a sérültet, mielőtt szállítható állapotba tudták hozni, végül a Szent János kórház idegsebészeti osztályára szállították a férfit. A Hyundai vezetője nem sérült meg a baleset során. A mentés és helyszínelés ideje alatt a Rákóczi híd budai hídfőjénél teljes útlezárás volt érvényben, a forgalmat a Dombóvári útra terelték.








Source

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!