Elszakadt a kötele bungee jumping közben: csoda, hogy megúszta élve

1 év ezelőtt 30



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A sajtó csak Mike keresztnévvel emlegeti azt a férfit, aki Hongkongból ruccant át Thaiföldre, hogy ott a Changthai Thappraya Safari és Kalandparkban szórakozzon. Ennek részeként úgy döntött, hogy egy bungee jumping élményugrásra is benevez. Mike-ott annak rendje és módja szerint biztosították, majd ahogy ilyenkor kell, a férfi leugrott a nagyjából tízemeletes épület magasságú emelvényről – írja a brit Metro.

Az ugrását lentről filmre vették, így rögzítésre került az a félelmetes pillanat is, amikor a tó fölött Mike kötele elszakadt, és a férfi fejjel előre brutális erővel csapódott a vízbe. Miután kihúzták a vízből, azonnal kórházba szállították.

A fájdalom olyan erős volt, hogy beleszédültem. Mivel a karjaim ki voltak nyújtva, a hónaljam környékét érte a legerősebb ütés

–  mesélte el Mike, aki utána hosszabb időt töltött a kórházban. Emiatt nemcsak a vakációjuk ment tönkre a barátaival, hanem hosszabb időre a jövedelme is kiesett, bár szerencsésnek mondhatja magát, mert életben maradt. Az eset még a múlt hónapban történt, Mike teste pedig utána sokáig teli volt zúzódásokkal. A kórházi költségei több mint kétmillió forintba kerültek, de szerencsére kötött utasbiztosítást, ezért ezt megtérítik neki. A kalandpark szintén jelezte, hogy szeretné őt valamilyen formában kompenzálni a történtekért, ezen felül pedig visszafizetik neki a bungee jumping árát.

The post Elszakadt a kötele bungee jumping közben: csoda, hogy megúszta élve first appeared on nlc.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!