Emiatt szakított 12 év után Gallusz Niki és párja, Laura

1 év ezelőtt 180



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Tizenkét év után szakított Gallusz Niki és párja, Bártfai Laura. A 48 éves színésznő erről a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában vallott – írja a Blikk.

Gallusz Niki és Bártfai Laura

Gallusz Niki és párja, Bártfai Laura – Fotó: Sajtóklub

Másfél évvel ezelőtt átalakult az életem abból a 12 éven át tartó, nagyon stabil, nagyon összekapaszkodott boldogságból, ami nekem nagyon boldog volt, és amin én nem változtattam volna. Nem is tulajdonképpen mi változtattunk, hanem megfordult körülöttünk a világ, és voltunk annyira intelligensek, hogy ezt felismerjük, és változtattunk rajta” – árulta el Gallusz Niki.

Elmondása szerint a szakítás ellenére továbbra is ugyanúgy részesei maradtak egymás életének. “Azt kell mondjam, tulajdonképpen egyedül vagyok” – jegyezte meg a színésznő, aki arról is beszélt, hogy jelenleg jól érzi magát a bőrében.

Gallusz Niki és párja 2 évvel ezelőtt az Életünk története című műsorban meséltek a kapcsolatukról, akkor beszéltek először nyíltan a magánéletükről. Többek között arról is szó esett, hogyan fogadta a családjuk, amikor kiderült, hogy együtt vannak. A színésznő tavaly nyáron bevallotta, válságba került a kapcsolatuk és szétköltöztek. “Amit én tudtam neki adni, az az, hogy lehoztam őt először is azzal, hogy rajongtam érte, imádtam és szerettem. És mindig is szeretni és imádni fogom. Az önszemléletét át tudtam alakítani. (…) Nem lehet tudni, hogy ez merre megy. A rajongás és a szeretet kölcsönös, az együttélés az egy másik dolog. Végtelenül szeretem őt, de ez így már nem ugyanaz” – mondta el akkor Gallusz Niki.

The post Emiatt szakított 12 év után Gallusz Niki és párja, Laura first appeared on nlc.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!