„Én csak Bíró Bea vagyok Ercsiből” – Törőcsik Dani párja szerint mindennek az a kulcsa, hogy önazonosak tudjunk maradni

1 év ezelőtt 125bohócdoktor szja 1% felajánlás

Bíró Bea a Fókusz stábjának adott interjút, melyben elmesélte, 17 évesen kezdtek modellkedni az ikertestvérével, amikor pedig húszéves lett, Kajdi Csaba tanácsára Hongkongba költözött, ahol több mint 10 évet élt.

Bíró két és fél éve költözött vissza Magyarországra, angol nyelvű közgazdász diplomát szerzett, majd el is helyezkedett a szakmában. Az interjúban hangsúlyozta, egyszerű emberi értékek alapján nevelkedett, véleménye szerint mindennek a kulcsa az, hogy az ember önazonos tudjon maradni.

Én csak Bíró Bea vagyok Ercsiből. Az a lány, akinek tök normális szülei vannak, két testvére, és azt gondolom, ez a kulcsa mindennek, hogy őrizd meg azt az önmagadat, aki vagy, és ahonnan jöttél, azt ne engedd el

– magyarázta.

Mint mondja, jelenleg úgy érzi, tökéletes életet él, öt éven belül viszont szeretne már családot alapítani a párjával, Törőcsik Danival – lehetőleg az Egyesült Államokban.

The post „Én csak Bíró Bea vagyok Ercsiből” – Törőcsik Dani párja szerint mindennek az a kulcsa, hogy önazonosak tudjunk maradni first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!