Ezek a csillagjegyek csak nagyban képesek gondolkodni

1 év ezelőtt 63bohócdoktor szja 1% felajánlás

Ikrek

Az Ikrek nyughatatlan természetű csillagjegy, aki mindig többet és többet szeretne megtudni a világról, folyamatosan tágítja a látókörét, hogy még nagyobb mennyiségű információhoz jusson. Ezt tartja értéknek, ezért sokszor hajlamos tódítani, nagyot mondani is, hogy többnek látszódon, mint aminek ő hiszi magát.

Nyilas

A Nyilas uralkodó bolygólya Jupiter, ami a folyamatos tágulásért, felnagyításért, a nagy volumenű dolgokért felelős. Nem csoda hát, hogy a Nyilas mindig nagyban gondolkodik, hatalmas, világmegváltó tervei vannak. Ezek mellett pedig lelkesítő a hangulata is, mindig a pozitivitásra törekszik, és másokban is tüzet gyújt azok iránt a dolgok iránt, amikért ő maga lelkesedik.

Halak

A Halak uralkodó bolygólya is a Jupiter, tehát ő is nagyban gondolkodik, idealisztikus elképzelései vannak és vízjegyként az érzelmei is óceánként áramolnak. Olyan dolgokat is grandiózusnak él meg, amit mások nagy eséllyel észre sem vesznek. Ez egyszerre pozitív és nehéz is, mert a jó és a rossz dolgokra egyaránt hat a felnagyítás.

The post Ezek a csillagjegyek csak nagyban képesek gondolkodni first appeared on nlc.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!