Ezek a csillagjegyek saját maguk agyára mennek

11 hónapja ezelőtt 47bohócdoktor szja 1% felajánlás

Bika

Vannak napok, még ha meglehetősen ritkán is, amikor a Bika józansága megkérdőjelezhető. Amikor viszont sor kerül rá, ingerült és féktelen oldalát is megismerheti a környezete. Hajlamos lehet még azelőtt mindenféle következtetést levonni, hogy megismerné a tényeket. Ennek ellenére alapvetően visszafogott, nyugodt és higgadt típus, aki inkább csak magában bosszankodik, másokat nem terhel a problémáival.

Saját magukat idegesítő csillagjegyek

(Fotó: Getty Images/Francesco Carta fotografo)

Halak

A Halak álmodozó, a végletekig érzelmes, senki sem gondolná, hogy néha még ő is hajlamos lehet a tányérdobálásra. Tény és való, nem szívesen bocsátkozik vitába, inkább magába fojtja az őrjöngését, mint hogy a többiek előtt kiabáljon. Bánatát leginkább a művészetben adja ki, s igyekszik megbékélni a helyzettel, ő nem rendez sosem nagy balhét.

Rák

A Rák érzékeny és együttérző, nem képes arra, hogy szándékosan megsértsen másokat, még akkor sem, amikor őt bántották meg a többiek. Aranyszíve van, s a legzűrösebb helyzeteket is megértéssel fogadja, nem felejt ugyan, de mindig megbocsát. Úgy gondolja, egy őszinte beszélgetéssel sokkal több mindent el lehet érni, mint harccal és veszekedéssel.

Mérleg

A Mérleg mindenben a harmóniára törekszik. Távol tartja magát a drámai helyzetektől, s ahol csak lehet, igyekszik kerülni a balhét. Előbb gondolkodik, utána cselekszik, s nem csupán a saját nézőpontjából veszi górcső alá a dolgokat. Az elmebaj nem az ő asztala, de tény és való, még ő is hajlamos lehet időnként magában bosszankodni. Pláne, ha nem a vágyai szerint sikerülnek a dolgai.

The post Ezek a csillagjegyek saját maguk agyára mennek first appeared on nlc.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!