Felakasztotta magát a 30 év körüli pestszentlőrinci férfi, hónapokkal később figyelt fel orrfacsaró szagra a szomszéd

1 év ezelőtt 36



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Szombaton holtak találtak egy 30 év körüli pestszentlőrinci férfit az apja házában, úgy tűnik már hónapokkal ezelőtt felakaszthatta magát a Wlassics Gyula utcában. A családi házhoz az egyik szomszéd hívta ki a rendőrséget. T. János Debrecenből költözött az apja pestszentlőrinci házába, miután az idős férfi meghalt – derül ki a Bors beszámolójából.

Sajnáltuk őt nagyon, mert úgy tudom, hogy van egy felesége is, de ő beteg, akivel sokat kellett foglalkoznia. Ráadásul az is nehezítette az életét, hogy néhány hónappal ezelőtt a szeretett apja is meghalt. Ekkor költözött ide mellénk, de már hónapok óta nem láttam és kezdett nagyon furcsa lenni…

– nyilatkozta a lapnak a rendőrséget kihívó szomszéd.

Sziréna

Képünk illusztráció (fotó: Getty Images)

Akkor kezdett gyanakodni, hogy baj van, amikor egyszer elsétált a ház egy résnyire nyitott ablaka előtt, ahonnan szörnyű bűz áradt ki, és a rengeteg döglegyet sem lehetett nem észrevenni. A férfi elsétált a rendőrségre, aztán velük tért vissza. A rendőrök végül a tűzoltók segítségével jutottak be a házba. Azt már egy másik szomszéd mondta a lapnak, hogy János öngyilkos lett, felakasztotta magát. Az okokat csak találgatják, senki sem tudja pontosan, hogy miért vetett véget az életének a férfi.

VAN SEGÍTSÉG!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

The post Felakasztotta magát a 30 év körüli pestszentlőrinci férfi, hónapokkal később figyelt fel orrfacsaró szagra a szomszéd first appeared on nlc.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!