Hamarosan magánpilóta lesz Cooky: „Üzletembereket, sportolókat szállítok majd”

10 hónapja ezelőtt 21



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Csupán fél év választja el attól Cooky-t, hogy aláírja álmai munkaszerződését: hamarosan magánpilóta lesz. Ez azt jelenti, hogy 16 év tanulás, sok-sok állásinterjú, milliós tanfolyami költségek kifizetése és több száz repülőóra után novembertől magánrepülőgépeken szállítja majd mindazokat, akik anyagi helyzetük okán megtehetik, hogy a világszerte tapasztalható reptéri káoszokat kikerülve élvezzék a repülés kényelmét – írja a Story magazin.

Cooky

Cooky alig várja, hogy végre munkába álljon pilótaként – Forrás: Hal a tortán – videó

Ugyanolyan hajtóműves repülőgépről beszélünk, mint a több száz fős utasszállítók, de ez mégiscsak VIP, azaz attól függően, hogy hány személyes a gép, 7, 15, 20 de akár 30 főt, üzletembereket, sportolókat, családokat szállítok majd külföldi országokba, és vissza. Úgy tervezem, emiatt a rádiózást sem hagyom abba” – mesélte Cooky.

Kezdetben ő maga sem úgy tervezte, hogy ennyi év lesz a háta mögött, mire valóban aláírhatja majd az első munkaszerződését. “Szerintem a srácaim is büszkék lesznek arra, ha az apukájuknak az idei év októberében is sikerül majd az a vizsga, amit követően már private jet pilótaként dolgozhat” – mondta.

Felesége, Debóra is hosszú évek óta támogatja férjét álmai elérésében, Cooky pedig nem győz elég hálás lenni megértő párjának.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story-címlap

The post Hamarosan magánpilóta lesz Cooky: „Üzletembereket, sportolókat szállítok majd” first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!