Így próbálják kezelni a stresszt az egyes csillagjegyek

1 év ezelőtt 30



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Kos

A Kos, ahogy a falnak, úgy a stresszes helyzeteknek is megpróbál nekirohanni és megoldani őket. ha ez nem sikerül, akkor, hogy elterelje a figyelmét, gőzerővel beleveti magát valami másba.

Bika

A Bika ki nem állhatja a stresszt. A kényelmes és nyugodt helyzeteket kedveli, így, ha stresszes helyzetbe kerül, megpróbálja kikerülni, vagy egész egyszerűen átaludni azt.

Ikrek

Az Ikrek igazán dinamikus, nem hagyja, hogy felülkerekedjenek rajta a stresszhelyzetek, megpróbálja őket megoldani, ha pedig nem megy, segítséget kér.

Rák

A Rák nagyon érzékeny, így nehezen viseli stresszt, a megoldási stratégiája sem igazán jó, megpróbál nem tudomást venni róla.

Oroszlán

Az Oroszlán „Ki, ha én nem” hozzáállással megy neki a stresszes helyzeteknek, kihívásként tekint rájuk, ez pedig segíti őt a megoldás megtalálásában.

Szűz

A Szűz az analizáló képességét használja a stresszel szemben, darabokra szedi a problémát, egészen addig, míg végül nem marad belőle semmi.

Mérleg

A Mérleget, ha egyedül van, nagyon megviseli a stressz. Éppen ezért stresszes helyzetben a párja vagy a barátai segítségét kéri, hogy együtt könnyebben megbirkózzanak vele.

Skorpió

A Skorpió a dolgok mélyére hatol, ez a stresszes helyzetekre is igaz. Lemegy a gödör aljára, alaposan megszenved a nehézségekkel, majd főnix módjára újjászületik.

Nyilas

A Nyilas az örök optimista, ez menti meg a stresszes helyzetekben is, tudja, hogy ez csak egy nehézség, egy múló állapot és lesz majd jobb és könnyebb a helyzet, így áll hozzá.

Bak

A Bak mindig bölcsen küzd, így megy neki a stresszes helyzeteknek is. Stratégiát épít a legyőzésükre és kitartóan véghezviszi, amit eltervezett.

Vízöntő

A Vízöntő megküzdési stratégiája, hogy nem tagozódik be, nem veszi magára a problémákat, egész egyszerűen kibújik alóluk. Így nincs min stresszelni

Halak

A Halakat az elfogadás segíti, azaz nem küzd a stresszes helyzetekkel, hanem elfogadja őket, együtt áramlik velük és nem stresszként, hanem az élet velejárójaként tekint rájuk.

The post Így próbálják kezelni a stresszt az egyes csillagjegyek first appeared on nlc.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!