Így tesznek szerelmi fogadalmat a víz jegyűek

1 év ezelőtt 69bohócdoktor szja 1% felajánlás

Rák

Melegszívű Rákként hátrálsz minden konfliktus elől. Inkább mindent megteszel a másikért, de ne vitázzatok. Egy idő után könnyen magadba fojtod a véleményedet, és sutba dobod a vágyaidat, nehogy bántsd vele a másikat. Rosszul teszed! Neked is ugyanolyan jogod van a boldogsághoz, mint neki, és ne feledd, amikor beléd szeretett, ez mind a részed volt! Tanulj meg ismét ellent mondani, és kifejezni, amire vágysz. A tökéletes boldogságba belefér, hogy nem mindig értetek tökéletesen egyet. 

Csillagjegyek és a fogadalomtétel

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Skorpió

Hajlamos vagy hosszasan rágódni a legapróbb dolgokon is. Cipeled a haragot napokon át, és ez sokkal jobban megkeseríti az életet, mint maga a vita tárgya. Tanuld meg túltenni magad a kisebb és nagyobb vitákon is. Gyakorold a bocsánatkérést, megbocsátást és a továbblépést is. Te is vétesz hibákat, a partnered is. Fogadd el önmagad, őt is, és ne emlékeztesd folyton magatokat a problémákra, nem attól múlnak el.

Halak

Sebezhető, érzékeny lélek vagy. Nagyon nehezen bízol meg bárkiben is. Ha pedig mégis megbíztál, és elárulnak, sokkal nehezebben küzdesz meg vele, mint bárki más. Indulj ki abból, hogy a szerelembe a két fél nem azért érkezik, mert bántani akarják egymást. A tökéletes harmónia első árnyékára pedig nem kell kilépni a kapcsolatból. Ha mindenben rossz jelet látsz, és olyan dolgokat képzelsz, amik nincsenek, úgy nehéz lesz mély, hosszú kapcsolatban élni. Tanulj meg bízni, és hagyd, hogy szeressenek!

The post Így tesznek szerelmi fogadalmat a víz jegyűek first appeared on nlc.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!