Jó hír: Ördög Nóra tudja, hogy Mexikó nem Ázsiában van

1 év ezelőtt 29



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Ördög Nóra már Mexikóban tartózkodik, és menő fotókkal és videókkal rukkol elő az Ázsia Expressz új, negyedik évadának forgatási helyszínéről. Mivel első blikkre elég furcsa, hogy egy Ázsia Expresszre keresztelt műsort Amerikában forgassanak, és nyilván az ezzel kapcsolatos kritikák eljutottak a műsorvezetőhöz is, nem hagyta őket szó nélkül, és az Insta-oldalán reagált:

Igen, mi is észrevettük, hogy Mexikó nem Ázsiában van. És kell majd egy kis idő, mire mindenki megszokja, hogy az Ázsia Expressz versenyzői idén Amerikában kalandoznak. Szóval Mexikó valóban nem Ázsia, de KFC se csak Kentuckyban van, mint ahogy egy Nekem a Balaton is lehetne akár Budapesten is… Az Ázsia Expressz egy brand, ezen nem változtatunk, ellenben lesz egy alcíme a műsornak: Felfedezzük Amerikát! A Nánázsia nevével még nem tudom, mi lesz. Addig is csak szívom magamba ezt az elképesztően színes kultúrát! Egy tuti, imádni fogjátok a műsort, bármi is a címe.

Ördög Nóra nagyon aktívan használja a közösségi médiát, a tegnapi bejegyzése óta már többször is posztolt, többek között az év szelfijével is előrukkolt.

Jó szórakozást, kellemes napsütést és jó munkát kívánunk!

The post Jó hír: Ördög Nóra tudja, hogy Mexikó nem Ázsiában van first appeared on nlc.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!