Kamionok ütköztek az M43-ason Szegednél, de masszív torlódás van az M5-ösön is (videóval)

2 órája ezelőtt 3



bohócdoktor szja 1% felajánlás

 

Pénteken délután 13 óra környékén olvasóink beszámolója szerint baleset történt az M43-ason, Szegednél. Máté olvasónk szerkesztőségünknek küldött videóján is jól látható, hogy több teherautó is vesztegel a sztrádán, az egyik kamion pótkocsija pedig teljesen összeroncsolódott.

Információink szerint két kamion ütközött, a helyszínre a katasztrófavédelmet is riasztották, reméljük, nem sérült meg senki! Torlódás lehetséges!

@szeged365

Kamionok karamboloztak az M43-ason, Szegednél!

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

AZ M5-ÖSÖN IS TORLÓDÁS VAN

Mindezek mellett István olvasónk azt írta szerkesztőségünknek, hogy az M5-ösön is torlódás van Szeged felé. Több munkálat is zajlik: Lajosmizse és Kecskemét között például forgalomterelés lassítja az autósokat.

  • A 63-as és a 72-es km között Röszke felé lezárták a külső és a leálló sávot. A forgalmat a belső sávra, illetve az ellenkező oldal belső sávjára terelik. A főváros felé vezető oldalon a járműveket sávelhúzással a külső és a leálló sávra irányítják, 
  • a 73-as km-nél fekvő Kecskemét-észak csomópontban a Budapest felé tartó felhajtóágat lezárták. A javasolt kerülőutat táblák jelzik.  
  • de több helyen karbantartási munkákat is végeznek az M5-ös autópályán, ami sávlezárással jár. Röszke felé a 22-es és a 36-os km között Ócsa és Inárcs környékén, 
  • 105-ös és 126-os, illetve a 129-es és a 134-es km között. 
  • Budapest felé pedig: a 139-es és a 130-as km között Kistelek közelében,
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!