Két Exatlon-győzelem után Szente Gréta elárulta, mi lett a 30 milliós pénznyereményével

9 hónapja ezelőtt 23



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Blikk szólaltatta meg Szente Grétát, aki 2021-ben megnyerte a TV2-n futó Exatlon Hungaryt, majd egy évvel később, 2022-ben az Exatlon Hungary All Star című műsort is. Mind az első, mind a második szériában 15-15 millió forintot zsebelt be. Utóbbi majdnem egy évvel ezelőtt történt, Szente most elmondta, a műsor forgatása után visszament az egyetemre, hogy pénzügy-számvitel szakon lediplomázhasson.

Fontos az egyetem, de ha lenne egy olyan műsor, ami szimpatikus, akkor mindenképp igent mondanék a felkérésre. Az első helyen még mindig az Exatlon van. Megfogadtam: bármi van itthon, én oda megyek ki, ha hívnak! A másik az a Dancing with the Stars, nagyon szívesen mennék, mert szerintem nem vagyok olyan botlábú. Az első évad óta arra várok, hogy hívjanak

– fogalmazott a tévés szerepléssel kapcsolatos vágyálmairól.

A pénznyereményről azt mondta:

Befektettem az egészet, részben a jövőmet segíti majd a nyeremény. Egy részét olyanba fektettem, ami hosszútávon értékálló lesz. A másik része mozdítható, de olyan befektetés, ami a céljaimat szolgálja. Nagyon takarékos, megfontolt ember vagyok, nem vagyok költekezős típus, így mindig a pénzügyi helyzetem javítását tartom szem előtt. Soha nem érdekeltek a luxuscikkek, teljesen átlagos életet élek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szente Gréti シ (@szentegreti) által megosztott bejegyzés

The post Két Exatlon-győzelem után Szente Gréta elárulta, mi lett a 30 milliós pénznyereményével first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!