Kid Rock előbb összekeverte Orbánt Erdogannal, majd felfedte, milyen durva dolgokat mondott neki a magyar miniszterelnök jobbkeze

1 év ezelőtt 78bohócdoktor szja 1% felajánlás

Az amerikai politikai talkshow-k egyik nagy alakja, Bill Maher nemrég indította youtube-csatornáját Club Random néven, amelyben vasárnap Kid Rock volt a vendég. Az énekes Trump támogatója volt korábban. Erről is szól a beszélgetés eleje, majd egy ponton szóba kerül az abortusz témaköre. Kid Rock itt arról beszél, mennyire nem ért egyet azzal, ahogy a republikánusok kezelik ezt az ügyet. Nekik is el szokta mondani – meséli – hogy „vegyétek le a kezeteket” erről a dologról. Ekkor szakítja félbe az amerikai belpolitikáról szóló eszmefuttatását. „Akarsz hallani valami furát?” – teszi fel a kérdést Bill Mahernek. Majd ez a beszélgetés zajlott le:

„ – Nemrég járt nálam a török miniszterelnök jobbkeze Nashville-ben a házamban.

– A török miniszterelnök?

- Igen a török. Ja nem, a magyar miniszterelnök jobbkeze, bocsánat.”

Miután tisztázzák, hogy nem Erdogan, hanem Orbán jobbkezére gondolt Rock, elmeséli, hogy is történt a találkozó. Kiderül belőle, hogy a magyar kormány emberei keresték meg.

„Valami jobboldali cuccról akart beszélni velem, amit Magyarországon csinálnak. Nagy rajongóim, épp itt voltak az Államokban, bla-bla-bla. Hát ez kurva fura, persze, hogy benne vagyok” – mondta Kid Rock.

Amúgy minden bizonnyal Orbán Balázsról beszél az énekes, aki szeptember közepén a CPAC-os elfoglaltsága mellett látogatott el Nashville-be, amiről egy fotót is közzétett.

A beszélgetésüknek azt a részét mondja el Kid Rock, amit az abortusz témakörében folytattak.

„Szóval jött ez a csávó a házamba, tudod, ők elég jobboldaliak” – mondja Mahernek Rock – „tudod, Orbánt négyévente újraválasztják örökké. Már vagy 12 éve van.”

„Azt mondja: mi engedjük az abortuszt, de nemrég elfogadtunk egy törvényt – mondta és ez elég fura –, ami arról szól, hogy mielőtt megengedik az abortuszt, az anyának hallania kell a baba szívverését. Mire én: ijesztő és egyben óriási” – meséli.

Kid Rock ezután azt mondja, sok minden átfutott a fején, hisz ez eléggé úgy hangzott, mintha kínoznák az anyákat.

A beszélgetést itt lehet meghallgatni:

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!