Komoly döntést hozott Csobot Adél és Istenes Bence: „Valószínűleg mi sem tudjuk még, mi vár ránk”

1 év ezelőtt 62



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Új életet kezdenek Istenes Bencéék. A műsorvezető és párja, Csobot Adél egy YouTube-videóban jelentette be a nagy hírt, miszerint elhagyják Budapestet a gyerekeikkel és vidékre költöznek – írja a Blikk.

Csobot Adél és Istenes Bence,

Istenes Bencék maguk mögött hagyják a fővárosi életet – Fotó: Sajtóklub

Vidéki lakosok leszünk, mert a Balaton-felvidékre fogunk költözni” – árulták el. “Már régóta kacérkodunk ezzel a gondolattal. (…) Mi nagyon szeretjük a vidéki létet, a vidéki embereket, (…) ezeket az energiákat, amit itt vannak” – indokolta a döntést Istenes Bence.

Csobot Adél elárulta, hogy a gyerekeik motiválták őket arra, hogy megadják nekik ezt az életmódot. “Most éreztük ennek az idejét, hogy tényleg a tettek mezejére lépjünk” – tette hozzá az énekesnő.

Videójukból kiderül, hogy egy kis magánházat vettek, amit még fel kell újítaniuk. Terveik szerint idén augusztusban veszik birtokba az új otthonukat. “Valószínűleg mi sem tudjuk még, mi vár ránk! (…) Ez valószínűleg egy életre szóló kaland lesz” – jegyezte meg Istenes Bence.

The post Komoly döntést hozott Csobot Adél és Istenes Bence: „Valószínűleg mi sem tudjuk még, mi vár ránk” first appeared on nlc.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!