Lionel Messi az FC Barcelonának ajándékozta az egyik Aranylabdáját

1 hónap ezelőtt 52bohócdoktor szja 1% felajánlás

Lionel Messi az FC Barcelonának ajándékozta az egyik Aranylabdáját, közölte Miquel Blazquez újságíró.

Leo Messi ha donado su octavo Balón de Oro al museo del Barça. A pesar de que no lo ganó como futbolista azulgrana, el astro argentino ha tenido el gesto de cederlo para que sea expuesto junto a los otros siete que ha ganado. Imposible no echarle de menos. #FCBarcelona pic.twitter.com/iF5gogVN94

— Miquel Blázquez (@BlazquezFont) February 19, 2024

Az argentin labdarúgó azt a díjat küldte el egykori csapatának, amit év elején, már az Inter Miami játékosaként nyert meg. A beszámolók szerint szándékosan a klub múzeumának ajánlotta föl a díjat, hogy kiállíthassák. Arra a kérdésre, hogy a nyolcból miért éppen egy olyat ajándékozott oda, aminek nincs köze a klubhoz, ráadásul a hőn áhított világbajnoki cím után kapta, már csak Messi tudja a választ.

A nyolcszoros aranylabdás csatárt egyébként hatszor választották a világ legjobbjának az adott évben (2009, 2010, 2011, 2012, 2015, 2019), de 2021-ben a PSG játékosaként is ő nyert, mielőtt 2023-ban az Inter Miami futballistájaként díjazták volna.

Kapcsolódó
Lionel Messi újra a csúcson, nyolcadszor is övé az Aranylabda
Lionel Messi a saját rekordját tovább javítva nyolcadik alkalommal nyerte el az Aranylabdát. A női mezőnyben Aitana Bonmatít választották a legjobbnak.

The post Lionel Messi az FC Barcelonának ajándékozta az egyik Aranylabdáját first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!