Lukács Miki Herczeg Zoliról: „Lakásokat és ruhákat értékesített, de nem kábítószert”

1 év ezelőtt 67bohócdoktor szja 1% felajánlás

Pár nappal ezelőtt drogügy miatt letartóztatták az ismert divattervezőt, Herczeg Zoltánt. Valószínűsíthető, hogy más ismert közéleti emberek is érintettek az ügyben, köztük ellenzéki politikusok és egy újságíró. A hatóság emiatt kiterjedt nyomozást folytat.

A divattervező elismerte a drogfogyasztást, a drogkereskedelmet azonban továbbra is tagadja. Az ismerőseit sokkolta a hír, senki nem tudja elképzelni, hogy kábítószerrel kereskedett Herczeg. A minap Czutor Zoli állt ki mellette, most Lukács Miki mondta el a véleményét.

Lukács Miki

Fotó: Rozmanitz Gábor

„Ismerem őt viszonylag régen, szerintem ő egy nagyon-nagyon jó ember, egy tök jó designer, ő egy szív-lélek ember, tele empátiával, tele kedvességgel. Ő egy divattervező, aki ruhákat tervez és nemrégen pedig lakásokat designolt, azokat értékesítette, és a ruháit is értékesíti – de nem kábítószert, eszében sem volt ilyet csinálni. (…)Ő egy idealista ember, aki nemrégen még azt mesélte nekem, hogy szerinte ha valaki igazán helyénvaló módon beolvasna Putyinnak, akkor Putyin kivonulna Ukrajnából” – mondta Lukács Miki egy videóban.

The post Lukács Miki Herczeg Zoliról: „Lakásokat és ruhákat értékesített, de nem kábítószert” first appeared on nlc.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!