Magabiztosan hozta a kötelezőt a Pick Szeged

1 év ezelőtt 54bohócdoktor szja 1% felajánlás

Magabiztos győzelmet aratott a Pick Szeged. A kékek szombaton este 32-24-re legyőzték a Gyöngyöst a Pick Arénában, a férfi kézilabda NB I 7. fordulójában. A hazai együttes továbbra is sok sérült játékosát volt kénytelen nélkülözni, ennek ellenére a félidei szünetben már 4 góllal vezettek.

A második félidőben sem vettek vissza a tempóból, így végül 8 góllal múlták felül a gyöngyösi alakulatot. Legeredményesebb játékosuk Imanol Garciandia lett, a spanyol átlövő 8-szor is betalált, de Bogdan Radivojevic is nagyszerűen kézilabdázott, a szerb szélső 7 gólig jutott.

Juan Carlos Pastor: – Mindig nehéz egy BL-meccs után játszani. Azok a játékosok, akik később léptek pályára, jól teljesítettek, ez mindig jó lenne, ha így történne. A második félidőben jól védekeztünk, majd szépen felépítettük a támadásainkat. Különösen elégedett vagyok ma Radivojevics, Bodó, Garciandía, Szita és Martins játékával. A jövőben is ez a cél, hogy minél több játékossal tudjunk játszani.

Molnár Robin: – Nagyot küzdött a Gyöngyös, gratulálok nekik. Nagyon izgultam az első felnőtt NB I.-es meccsem előtt. Sok biztatást és jó tanácsot kaptam a kispadról mielőtt beálltam. Egy hétméterest sikerült kiharcolnom, majd lőttem egy gólt, ezeknek örülök, biztos lesz még ennél is jobb a teljesítményem. 

PICK Szeged–HE-DO B. Braun Gyöngyös 32–24 (17–13)
K&H férfi kézilabda liga, 7. forduló. Szeged, Pick Aréna, dr. Bérczy Mihály sportcsarnok, 1600 néző. Vezette: Kiu G., Kiu T.
PICK Szeged: Alilovic – Radivojevics 7/1, Tönnesen 1, Bombac, Rosta 2, Mackovsek 1, Szita. Csere: L. Krivokapics (kapus), Gaber, Blonz 5/2, Garciandía 8, Bodó 4, Martins 3, Molnár 1, Radvánszki. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
HE-DO B. Braun Gyöngyös: Bartucz – Gábori 1, Schmid 1, Hegedüs 3, Gerdán, Halász L. 3, Varsandán 5. Csere: Tomic (kapus), Potisk 6/1, Jóga, Gráf 1, Lakosy 1, Nkousa 1, Menyhárt 1, Jaros 1. Vezetőedző: Bíró Balázs.
Hétméteres: 4/3, ill. 1/1.
Kiállítás: 2, ill. 2 perc.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!