Megszólalt a házasságáról Sebestyén Balázs: „Ez most egy nehéz időszak nekünk”

1 év ezelőtt 48bohócdoktor szja 1% felajánlás

Sebestyén Balázs éppen a Celeb vagyok, ments ki innen! reality-t forgatja Kolumbiában, emiatt hetekig távol kell lennie két gyermekétől és a feleségétől. A műsorvezető Kolumbiából adott interjút a Story magazinnak, amelyben többek között arról is vallott, hogyan éli meg szerettei hiányát, valamint a családja az ő távollétét. Balázs nem titkolja, nehéz időszak ez számukra, feleségének, Vikinek azonban nagyon hálás.

Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs 2009-ben vette feleségül Vikit – Fotó: Sajtóklub

Viki mindig nagyon sokat vállal magára, nem csak ilyenkor, az év minden napján. Sokszor magam sem értem, hogy képes ennyi mindent kézben tartani, és mindent türelemmel kezelni. Ő teremti meg és jelenti a gyerekek számára az otthont és a biztonságot. Nagyon hálás vagyok neki, hogy egyedül is helytáll otthon, fantasztikus anya. Ez most egy nehéz időszak nekünk, nehezen viseljük a távollétet, de amikor csak lehet, beszélünk” – árulta el a műsorvezető, hozzátéve: igyekszik jó apukájuk lenni a gyerekeinek.

Odahaza, a reggeli rádióműsor után már 10 órától szabad, így ő viheti edzésre a fiait, valamint este is velük lehet. “Mindketten nagyon közel állnak hozzám. Próbálok nekik mindent megadni érzelmileg és értelmileg is” – vallotta be Sebestyén Balázs.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story-címlap

The post Megszólalt a házasságáról Sebestyén Balázs: „Ez most egy nehéz időszak nekünk” first appeared on nlc.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!