Miért csak a zsírt tömik a büszke Fidesz-csicskák?

1 év ezelőtt 37



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Jó reggelt! Ez már a nyári időszámítás, az utolsó márciusi hétfő reggelre ébredtünk, itt a Reggel 4 (a 444 reggeli hírlevele) a hétvége legfontosabb híreivel. Előtte 4 kiemelt cikk:

BELFÖLD

Miért csak a disznólkodást mutogatják? Miért nem láthatjuk, mit esznek a nem kövér fideszes politikusok? Miért nem fér a kék plakáttengerbe néhány tuti tipp a korai halál elkerüléséhez? Miért a dagadt gazda, és nem a nyalka huszár a követendő példa? Ezeken a kérdéseken lamentált Bede Márton.

Az Alkotmánybíróság várba költöztetésekor pont az történik, ami mindig, ha előbb terveznek meg egy épületet, és utána keresnek bele funkciót. A vadonatúj budavári palotában lesz korhű üvegkupolás csarnok, tágas bálterem és istálló, a stáb viszont nehezen fog beférni.

„Te rendőrkutya, kint megvárunk és elkapunk” - fenyegettek egy szabadnapos rendőrt gyúrós arcok az edzőteremben. A fenyegetőkre a Nemzeti Védelmi Szolgálat csapott re, mert mint írják, „alapfeladatunk a védett állományba tartozók védelme”.

Az egykori államtitkár, Vitézy Dávid szerint mesterségesen állítják szembe Budapestet és a vidéket, amikor lefújják a Nyugati fejlesztését.

HÁBORÚ

Bahmut a jelek szerint kitartott: hiába szorultak be nagyon szűk területre a védők, az orosz erők az elmúlt napokban nem haladtak a bekerítéssel, kifulladni látszik a támadásuk.

Oroszország taktikai nukleáris fegyvereket telepít Fehéroroszország területére, de a Pengaton szerint nincs jele annak, hogy Oroszország atomfegyver bevetésére készülne.

Szijjártó Péter azt mondta, hogy Magyarország nem tudja támogatni Ukrajna transzatlanti és európai integrációját, amíg a kárpátaljai magyar iskolák veszélyben vannak.

KÜLFÖLD

A szaúdi uralkodó álma, hogy Dubaj csak egy kelet-európai, faluszéli zsibvásárnak tűnjön Rijádhoz képest: repülő sárkányok, hologram óriások és lebegő sziklák közt cikázó drónok egy hegyomlás méretű, arany kocka belsejében, 2030-ra elvileg kész is.

3 év után engedélyeztek egy tüntetést Hongkongban: sorszám a nyakban, ellenőrzött transzparensek, és csak olyasmit szabad skandálni, ami nem sérti a nemzetbiztonsági törvényt.

Az izraeli védelmi miniszter felszólította a kormányát, hogy állítsa le a bírósági reformot, erre Benjamin Netanjahu kirúgta.

Nem a közelgő halálától fél a Pentagon-iratok legendás kiszivárogtatója: Daniel Ellsberg szerint az emberiség nem tud megbirkózni a klímaválsággal, az atomháború veszélye a kubai válság óta nem volt ilyen nagy, az állami dokumentumok titkosítását nem sikerült átláthatóvá tenni.

Beismerte, hogy nem kezelte jól a visszaéléseket, lemondott az osnabrücki püspök: bár egy tanulmány szerint miután Franz-Josef Bode az egyházmegye élére került, javult a szexuális visszaélések kezelése, a kritikusok szerint továbbra is elkövető-orientált volt az egyház megközelítése. Ferenc pápa szigorította az egyházi visszaélésekkel kapcsolatos szabályokat.

Libanonban egy hónappal elhalasztják az óraátállítást, de az ország egy része ezt nem tartja be: az ügyvezető miniszterelnök a muszlimoknak akar kedvezni a lépéssel, de a keresztények közölték, hogy nem tartják be a meglepő döntést, és sok cég velük tart.

50 éve nem látott károkat okozott a tornádó Mississippiben: aA viharokban az amerikai államban legalább 25-en meghaltak és több tucatnyian megsérültek.

KULTÚRA

Bár Szijjártó nem tudott ott lenni Curtis koncertjén, biztosra vette, hogy a nagykövetség munkatársai az első sorban fognak csápolni.

Ki ne akarna majdnem 1 millió forintért idegenekkel nyaralni és közben barátkozni? A Flash Pack célja, hogy olyan, az 1930-as és 1940-es éveiben járó embereknek segítsen új barátokat szerezni, akik alapból egyedül utaznának.

Eljött az idő, hogy újra felleljük a helytállás szobrait: a mindent túlélő karácsonyfákat.

A Vatikán visszaadta a görögöknek a Parthenon náluk lévő darabjait: Görögország üdvözölte a lépést, de folytatja a harcát, amit a többi darabért folytat a British Museummal. De miért került vissza az egymilliárd forint értékű, Caesar meggyilkolását ünneplő érme pont a görögökhöz?

BORÍZŰ HANG 115

Felesleges ide minden szó, a tények magukért beszélnek.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!