Nagyon titkolja az Inter Miami, hogy miért nem játszik Messi

2 hónapja ezelőtt 11bohócdoktor szja 1% felajánlás

Messi a legutóbbi öt mérkőzés közül mindössze egyszer lépett pályára, akkor is a 37. percben lecserélték combizom-probléma miatt. De a klub nem adott hírt arról, milyen problémával küzd, Gerardo Martino edző pedig nem reagált az újságírók ezzel kapcsolatos kérdéseire.

A klasszis hétfő este megjelent a csapat stadionjában egy promóciós eseményen, de a sajtó nem kérdezhetett tőle semmit. Másnap ott volt az edzésen is, de azt egyelőre titkolja a klub, hogy mikor léphet pályára újra ebben a szezonban.

Márpedig nagyon kellene, mert a statisztika beszédes: ebben a szezonban 12 meccsen 11 gólt szerzett az Inter Miami színeiben, csapata vele nyolcszor nyert, négyszer döntetlent játszott. Nélküle ugyanakkor csupán egyszer nyert, két döntetlen mellett kétszer veszített.

Az Inter Miami továbbra is a Major League Soccer rájátszásáért hajt, de jelenleg négy hellyel és négy ponttal lemaradva csak a 13. helyet foglalja el a Keleti-főcsoportban.

Még négy meccs vár rá az alapszakaszban, szerdán a Chicago Fire otthonában lép pályára, aztán szombaton hazai pályán a Cincinnati, október 18-án pedig a Charlotte következik, október 21-én pedig utóbbi csapat vendégeként zár.

The post Nagyon titkolja az Inter Miami, hogy miért nem játszik Messi first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!