Napi horoszkóp 2022. 10. 28.: Megtanulsz okosan gazdálkodni az időddel

1 év ezelőtt 54bohócdoktor szja 1% felajánlás

Kos

Kevésbé viseled jól a kétes ügyeket, így mihamarabb szeretnél lezárni egy számodra igen kényelmetlen helyzetet. Jelenleg egyelőre úgy tűnik azonban, hogy várat magára a lehetőség, hisz a körülmények nem teszik lehetővé azt, hogy végre pontot tehess a dolog végére. Ne kapkodj a napi horoszkóp tanácsa szerint, érdemes türelmesen kivárni a pillanatot, amikor minden ideálissá válik ahhoz, hogy lezárhass mindent, ami zavar és ne kelljen többé kényelmetlenül érezned magad.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Környezeted mindig tőled várja a megoldást, neked kell mindenkit kihúznod a kátyúból, akár a kelleténél többet is feláldozva. Ez az állandó felelősség azonban kezd teljesen felemészteni, s úgy érzed, kezdesz végképp kimerülni. Ne feledd, elsősorban magadra kell koncentrálnod, csak a saját biztonságodra ügyelj és akkor segíts másokon, ha valóban marad erre energiád!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Az elmúlt időszakban nem minden alakult úgy, ahogyan eltervezted, emiatt időnként kissé el voltál keseredve. Úgy tűnik azonban, hogy vége a peches korszaknak, lassan ugyanis kezd a helyére kerülni minden. Megtanulsz okosan gazdálkodni az időddel és az energiáddal, így nem lesz probléma az sem, hogy idejében add fel, ha már nem bírod a strapát. Elégedett lehetsz a jelenlegi állapottal, és végre kicsit kifújhatod magad!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Értetlenül szemléled bizonyos emberek viselkedését, nem fér a fejedbe, miként képesek egyesek a saját céljaik elérése érdekében keresztülgázolni másokon. Mivel ez a te értékrendeddel összeegyeztethetetlen, nem is szeretnél semmiképpen közelebbi kapcsolatot ápolni ezen személyekkel. Sokkal bölcsebben teszed, ha a saját utadat járod és nem kényszeríted bele magad olyan szituációba, amelyben szinte biztosan eleve elrendelt a szereped és a végeredmény is.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Mivel elterveztél valamit, és azt eltökélt szándékod is megvalósítani, így a cél elérése érdekében kötöd az ebet a karóhoz, és semmiképpen nem vagy hajlandó visszakozni. Még az sem intő jel a számodra, hogy kezd a dolog a minőség rovására menni, hiszen a körülmények állandó változása miatt egy idő után egyszerűen nem tudsz a saját magadtól elvárt szinten teljesíteni. Érdemes mérlegelned, hogy szeretnél-e az elveidhez minden körülmények között ragaszkodni.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Egy hozzád közelálló személy megbánt valamivel, ami hatalmas csalódást okoz. Amikor csak teheted, elkerülöd a társaságát, ő viszont teljesen természetesen kezeli azt, hogy esetleg te most csalódott vagy. Sajnos a saját károdon, de ismét megtanultad, hogy miként érdemes viselkedned és cselekedned bizonyos szituációkban. Épp ezért most muszáj megráznod magad és kőkeményen állj bele a helyzetbe. Mutasd meg, hogy nem akármilyen fából faragtak!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Végre a terveid szerint alakulnak a folyamatban lévő ügyek, nem kell folyamatosan azon töprengened, hogy mi lesz, ha egy váratlan hiba miatt meghiúsul a terved. Épp ezért ma nyugodtan visszavehetsz a tempóból, nem kell ugyanis úgy hajtanod magadat, mintha az életedért küzdenél, így végre másnak is szentelhetsz egy kis időt. Csináld azt, amihez kedved van, ne csak a kötelező dolgokkal foglalkozz!

Karóra

Időzsonglőr (fotó: Unsplash)

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Akad valaki a környezetedben, aki biztos benne, hogy te mindig ott állsz a háta mögött minden bajban. Egy idő után észre kell venned, hogy az illető csupán kihasználja az önzetlen segítőkészségedet, abszolút figyelmen kívül hagyja a veszélyeket, és nem fél a következményektől. Elképzelhető, hogy bármilyen közel is áll hozzád ez a bizonyos személy, talán lassan el kellene engedned a kezét, hogy a saját bőrén tapasztalja, milyen az égő parázson futkározni!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Van valaki, akiben megtaláltad a lelki társadat, aki szavak nélkül is megért, elég csupán szemmel kommunikálnotok. Ritkán fordul elő, hogy olyan személy akad az utadba, akiben minden körülmények között vakon megbízhatsz, és akire bármikor számíthatsz. Próbáld tehát őt megtartani, ehhez persze neked is tenned kell valamit a kapcsolatért. Igyekezz bizonyítani, hogy ez kölcsönös, s hogy te is fektetsz legalább annyi energiát a dologba, mint amennyit ő.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Rossz előérzeted van, ami kezd eluralkodni rajtad, és ez meghatározza az alaphangulatodat is. Amennyiben nem szeretnéd az egész napot ilyen negatív hangulatban tölteni, ennek érdekében jobban teszed, ha utánajársz azoknak a dolgoknak, amelyekkel kapcsolatban aggodalmat érzel, hisz ha végre tisztán látsz, talán lehetőséged adódik arra is, hogy megelőzd a katasztrófát, s megfelelőképpen felkészülj az önvédelemre, ha harcba kell indulni.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Szeretnél valaki felé segítő szándékkal fordulni, azonban a személy nem feltétlenül a jóindulatot látja benned, így arrogánsan utasít el az első pillanatban. Ne haragudj rá emiatt, hisz nem tudhatod, milyen múltbéli negatív tapasztalatok vezérlik. Igyekezz türelmesen elmagyarázni neki, próbáld megértetni vele, hogy te vagy az a személy, aki a legkevésbé sem szeretné hátba támadni, s mindenképp biztosítsd arról, hogy ott vagy és számíthat rád!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Szereted a saját utadat járni, nem igazán örülsz neki, amikor mások diktálnak és aszerint kell cselekedned. Ennek ellenére bele kellene törődnöd, hogy bizonyára akadnak olyan szituációk, amelyekben egyszerűen nincs más választásod, mint alkalmazkodni és úgy cselekedni, ahogyan azt a helyzet megkívánja, bármennyire is szeretnél a saját fejed után menni. Tekints úgy a szituációra, hogy mindenből tanulhatsz, és ez olyan helyzet, amely elfogadásra, türelemre és toleranciára nevel, ami kifejezetten hasznos lehet a számodra!

Még több horoszkóp Halaknak:

The post Napi horoszkóp 2022. 10. 28.: Megtanulsz okosan gazdálkodni az időddel first appeared on nlc.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!