Napi horoszkóp 2022. 10. 29.: Kalandra vágysz

1 év ezelőtt 67bohócdoktor szja 1% felajánlás

Kos

Úgy érzed, ma minden eshetőségre fel vagy készülve. Most azonban olyan váratlan dolgok történnek, amelyek teljesen másféle eljárási módot igényelnek, mint amihez eddig hozzá voltál szokva. Minden azon múlik csupán a napi horoszkóp szerint, hogy el tudod-e hinni azt, amit számtalanszor bizonyítottál már: hogy válságkezelésből kitűnő vagy, amennyiben rendelkezésre áll minden, ami ahhoz kell, hogy mentsd a menthetőt! Bízz a képességeidben!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Alig várod, hogy újabb kalandokba vághass. Ne siettesd a dolgokat, mert ezzel akaratodon kívül veszélyhelyzetbe sodorhatod magad. Bármennyire is kalandvágyó vagy, a testi épséged mindennél fontosabb, épp ezért tehát kétszer gondold végig, mielőtt egyszer valamibe belevágsz. Amennyiben szingli vagy, kéretlen hódolód akadhat szombaton. A legjobb, ha már az elején határozottan nemet mondasz. Később már jobbra fordul a helyzet, és képbe jöhet valaki, aki lebilincsel a kisugárzásával.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Nem nagyon találod ma a helyed. Bár minden erőfeszítéseddel arra koncentrálsz, hogy élvezd és magabiztos legyél, egyszerűen nem megy. Amennyiben valóban mindent bevetettél és ennek ellenére teherként nehezedik rád, most mondj nemet és add vissza a lehetőséget, mielőtt sokkal nehezebb lesz kihátrálni. Szíved választottjáról sok mindent tudsz meg ma, ami az eddigieknél is vonzóbbá teszi számodra, és közelebb hozza lelkileg.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Csupa olyan esemény határozza meg a szombatod, amire nem számítottál, mégis nagyon pozitívan érint. Éld meg minden pillanatát, mert mostanában nem nagyon adódott olyan alkalom, amikor a benned lévő feszültséget oldva, át tudtad adni magad az élvezeteknek! Rögtön másképp látod a világot és ez az érzés el fog majd elkísérni az egész nap folyamán! Kedveseddel harmóniában telik a napok.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Úgy tűnik, elég ingoványos talajon haladsz a cél felé. Igyekezz azonban kizárni minden külsőséget és koncentrálj a jelenlegi feladatodra. Hidd el, a hegy nem megmászhatatlan, csak fel kell vértezned magad elegendő lelkierővel. Remélhetőleg kiélvezted a szingli napjaidat, hiszen lassan ezek véget érhetnek: szenvedélyesen beleszerethetsz ma valakibe. Izgalmas időszak következik.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Váratlan helyzetben meglepően jól reagálsz ma. Te magad sem számítottál rá, hogy pont akkor lesz helyén a józan ítélőképességed, amikor a legnagyobb szükséged van rá! Talpraesettséged miatt a többiek felnéznek rád, hisz mindig tudod, hogy kinek, mit és mikor kell mondani ahhoz, hogy domináljon a véleményed. Mindig maradj ilyen agilis, mert hosszú távon kedvezően hathat rád, az élet minden területén!

Hátizsákos lány a természetben

Kalandra fel! (fotó: Unsplash)

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Vannak olyan szituációk, amiken jobb csendesen túllépni. Vannak helyzetek, amikor okosabb, ha nem okozol magadnak kellemetlen perceket azzal, hogy olyan dolgokon morfondírozol, amelyek megtörténtek és el is múltak. Tanulj meg diplomatikusan, okosan továbblépni és a jövőbe tekinteni! Párod és közted mesésen alakulhat a nap. Szinte másra nem is, csak egymásra koncentráltok. Legyetek óvatosak, ne menjen a turbékolás a feladatok rovására.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Nem úgy reagálsz egy bizonyos helyzetre, ahogy az illem megkívánja. Hirtelen csattansz fel valami miatt, pedig nem annak a hibája, aki hírmondóként adja át a neked szánt üzenetet. Próbálj önuralmat gyakorolni. Csak lazíts és nem fogsz kényelmetlen helyzetbe kerülni, ahol neked kell majd a hirtelen reakcióért elnézést kérni! Egy szuper kis kiruccanás is megtörheti a hosszú hétvégédet.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Szeretnél kilépni egy kellemetlen szituációból, de magadra vállaltál valamit, ami egyelőre nem engedi, hogy hátat fordíts és elsétálj. Elég nehéz elvonatkoztatnod ettől, mert egyfolytában azon jár az agyad, hogy miként zárd minél rövidebbre a dolgot. Ne agyalj túl sokáig rajta, próbáld meg befejezni, amit elkezdtél. Ha még várod a párod, valakire nagyon féltékeny lehetsz ma. Kiszemelted körül ugyanis egy másik nő süröghet-foroghat. Ideje, hogy felvedd a kesztyűt, és bedobd magad: „aki mer, az nyer” alapon valóban te jöhetsz ki győztesen.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A szombatod a szerelem körül forog. Kedvesed és te a közös barátokkal és egymás családjával is több időt tölthettek el, mint máskor. Ezáltal a kapcsolatotok is gazdagodik, szintet ugorhat. A nap végén egy másik nő jelenléte zavarhat, de a párodnál szerencsére semmi esélye. A délután alkalmas lesz egy kis rendrakásra. Nézd át a gardróbodat! Érdemes előtúrni a melegebb ruhadarabokat.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Dolgaid a kidolgozott terv szerint alakulnak, a vártnál ugyan kicsit lassabb eredménnyel. Mielőtt azonban kétségbeesnél attól, hogy az egész deficittel ér véget és lehúzhatod a rolót, nyugodj meg és gondolj bele, mi mindent tettél már érte. Annyi munkád, energiád van mögötte, hogy nem sülhet el rosszul. A szembejövő akadályok csupán megerősítésként jönnek, ne ijedj meg tőlük, csak arra ügyelj, hogy biztos lábakkal állj a talajon, el ne fújjon az első fuvallat! Menni fog, bízz magadban!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Az életednek egy olyan fázisába érkeztél, amikor boldog vagy. Egyszerűen így kerek minden. Semmin nem akarsz változtatni, mert érzed, hogy nagyon jól alakulnak a dolgok, tehát a megfelelő mederben van minden. Igyekezz minél tovább fenntartani a jelenlegi állapotot és ne félj elhinni, hogy neked is kijár a boldogság! Ha egyedülálló vagy, két egészen más férfi tetszhet meg neked. Az egyikük külsője, a másikuk kisugárzása foghat meg. Nagy feladat lesz dönteni, sok vívódással járhat.

Még több horoszkóp Halaknak:

The post Napi horoszkóp 2022. 10. 29.: Kalandra vágysz first appeared on nlc.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!