„Nem fogom abbahagyni!” – reagált a Manchester United játékosa, miután a fél világ kinevette

1 év ezelőtt 63bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Manchester United 3-0-ra legyőzte a Sheriff Tiraspolt az Európa Liga csoportkörében, ezzel biztosan továbbjutott a csoportjából.

Cristiano Ronaldo gólja vitte el a címlapokat, de a közösségi médiában jóval több figyelmet kapott Antony, aki a 38. percben, még 0-0-nál húzott váratlant. A brazil támadó egy sima passzal forgott kettőt saját tengelye körül, majd borzasztó indításával a moldovai együttes jöhetett kirúgással.

This Antony guy is so hilarious.pic.twitter.com/M1XNhTFHrV

— Matthew (@_halfspaces) October 27, 2022

Ezen aztán sokan élcelődtek, a fél világ kinevette érte és úgy tűnik, Antony sem akarta szó nélkül hagynia az esetet. A brazil futballista Instagram-oldalán reagált az eseményekre:

A művészetünkről ismernek minket, ennek köszönhetően jutottam el idáig és nem fogom abbahagyni!

Győzelmével is még a második a csoportjában Manchester United, a Real Sociedad ugyanis öt fordulót követően is hibátlan. Az utolsó fordulóban épp ez a két csapat játszik majd egymással, az angoloknak a csoportgyőzelemhez és az automatikus nyolcaddöntőbe jutáshoz két góllal kellene nyerniük.

The post „Nem fogom abbahagyni!" – reagált a Manchester United játékosa, miután a fél világ kinevette first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!