Örökké együtt akart lenni a macskájával, ezért lefagyasztotta a holttestét

10 hónapja ezelőtt 49



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Furcsa ötlettel drukkolt elő egy amerikai nő, miután 16 éves macskája télen egy kutyatámadás áldozata lett: úgy döntött, hogy liofilizáltatja a kisállat testét, hogy örökre együtt lehessenek – írta meg a Mirror.

@teapourn Replying to @☀ taxidermy is completely different and freeze drying has less impact on the body tissues, msking the preservation much more ideal. Theres very little chance that she wouldn’t look like herself through freeze dry. Taxidermy can lead to some unsatisfactory outcomes if not taken absolutely seriously. #freezedriedpets #petmemorial #petpreservation #foryou #fypシ ♬ Once Upon a Dream - Invadable Harmony

A 36 éves Soren High TikTok videóban mutatta meg a kipreparált macskát: élete legnagyobb traumájának nevezte a balesetet, amiben a 16 éves Loki februárban elhunyt és arról is beszélt, hogy úgy érzi, a cica is ezt akarta volna.

Már aznap tudtam, hogy meg akarom őrizni [Lokit], amikor hazavittem. Azonnal tudtam, hogy örökre együtt leszünk” – mesélte.

Soren elküldte Loki holttestét az ohiói fagyasztva szárító szolgálathoz, majd pár nap múlva visszakapta őt, virágokkal és egy jégakkuval együtt – derül ki abból az „unboxing” videóból, amit a közösségi oldalra posztolt.

@teapourn Replying to @Kayla Christian these comments are getting old. But truthfully how you feel about how i face loss has nothing to do with you. And how you feel about it has nothing to do with me either. We can experience the world, and the loss within in it different than those around us. And thats a beautiful diversity that im glad exists. #petpreservation #petmemorial #freezedriedpets #grief #loss #fypシ #foryou #catmemorial #catsoftiktok #petsoftiktok #aftercare ♬ Sweet Sunset - Tollan Kim & dulai

A fagyasztva szárítás vagy liofilizálás hasonló a kitöméshez, annyi különbséggel, hogy nagyon hideg hőmérsékletet alkalmaznak a testre vákuumban, így eltávolítva az összes nedvességet és örökre megdermesztve az állatot.

Maga az eljárás összesen 3000 dollárba (közel egy millió forintba) került, a nő pedig adományokat kért követőitől, hogy megengedhesse magának a költséges beavatkozást. Végül 4300 dollárt gyűjtött össze – a fennmaradó 1300 dollárt két állatmenhely kapta meg.

The post Örökké együtt akart lenni a macskájával, ezért lefagyasztotta a holttestét first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!