Pályára rohantak a drukkerek, hogy szóljanak a bírónak, valakit épp újraélesztenek

2 hónapja ezelőtt 6bohócdoktor szja 1% felajánlás

A 82. percben félbeszakadt kedden a Leyton Orient és a Lincoln bajnokija az angol harmadosztályban. Valaki rosszul lett a lelátón, gyorsan a segítségére siettek, a találkozót azonban nem állították meg. Ekkor szaladt a pályára egy férfi, hogy figyelmeztesse a játékvezetőt, Stephen Martint a történtekről.

Többen is csatlakoztak hozzá és nagyjából húszan leültek az egyik kapu előtti részre, miközben az orvosok folytatták az újraélesztést.

Absolutely shocking scenes at Leyton Orient as a fan has a medical emergency and the home fans have to go onto the pitch to get the referee to stop the game. Here’s Leyton Orient manager Richie Wellens asking home fans to get off the pitch. Ref has a lot to answer for pic.twitter.com/KcPkzR9GiM

— James (@jws201) October 3, 2023

Leyton Orient fans sitting on the field so that the referee would stop the game due to a fan having a heart attack in the stands. pic.twitter.com/dQneQQCW8K

— Matt Vandenberg (@M1D3V) October 3, 2023

A hazaiak vezetőedzője, Richie Wellens próbálta leküldeni a pályáról a szurkolókat, ám Martin úgy döntött, félbeszakítja a találkozót és az öltözőbe tereli a csapatokat.

Egy órát állt a mérkőzés (a hazaiak 1-0-s előnyben voltak), amikor bejelentették, hogy aznap este már biztosan nem fejezik be a találkozót, számolt be róla a BBC. A Leyton Orient köszönetet nyilvánított a szurkolótáborának, ahogy egy ilyen nehéz helyzetben reagáltak.

Kapcsolódó

The post Pályára rohantak a drukkerek, hogy szóljanak a bírónak, valakit épp újraélesztenek first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!