Rohamosan fogynak: Szeged mellett már csak 9 db közművesített ipari terület elérhető! (videó)

1 óra ezelőtt 3



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Szeged közvetlen közelében, Deszk határában kínálnak eladásra 9 db 3000 m²-es közművesített ipari területet! A szomszédos főútvonal és a kedvező logisztikai adottságok miatt kiváló befektetési lehetőség vár rád. A helyszín ideális, a területek fogynak, érdemes mielőbb dönteni!

Szeged közvetlen közelében, Deszk és Szeged között most egy különleges befektetési lehetőség nyílt meg az ipari szektorban. A közművesített, 3000 m²-es ipari telkekből már csak 9 darab maradt elérhető! A Szegedtől mindössze 10 kilométerre található ipari területek közvetlenül a főút mellett helyezkednek el, ami logisztikai szempontból kiemelkedő helyszínt biztosít minden ipari beruházás számára.

A telkek 40%-os beépíthetősége rugalmasságot kínál a különféle ipari projektek számára, legyen szó gyártócsarnokról, logisztikai központról vagy raktárépületről. A Deszk és Szeged között elterülő ipari park már most is nagy népszerűségnek örvend a befektetők körében, a közművesítés pedig további értéket ad a területeknek. Ez egy ritka alkalom, amit nem érdemes elszalasztani!

Az ipari terület elhelyezkedése stratégiai előnyökkel bír: közvetlen kapcsolódás a főúthoz, gyors elérhetőség Szeged belvárosához, és kiváló összeköttetés a régió más részeivel. Az ipari fejlesztések nemcsak a befektetők számára hoznak hosszú távú sikert, hanem a környező települések gazdasági növekedését is elősegítik. A Deszk-Szeged ipari terület tökéletes választás mindazoknak, akik stabil alapokra kívánják építeni vállalkozásukat.

Tudtad, hogy ez a terület korábban mezőgazdasági célokat szolgált? Az ipari park létrejötte új korszakot hoz a régióba, amely támogatja a modern ipari infrastruktúra kiépítését és a helyi gazdaság fellendítését. Ha érdekel a terület, ne habozz, hiszen az ipari telkek rohamosan fogynak!

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!