Sebestyén Balázs: Többet kaptam, mint amennyit valaha is megérdemeltem szakmailag

1 év ezelőtt 36bohócdoktor szja 1% felajánlás

Sebestyén Balázs a Story magazinnak adott interjút, melyben mesélt a családjáról és a karrierjéről is. Mint mondta, a feleségével nehezen viselik a távollétet, mivel jelenleg Kolumbiában forgatja a Celeb vagyok, ments ki innen!-t, de igyekeznek annyit beszélni, amennyit csak tudnak.

A műsorvezető arról is beszélt, hogy a civil életben komolyabb és csendesebb, mint a képernyőn, de alapvetően mindenhez humorral áll, szerinte ugyanis az sok mindenen képes átsegíteni az embert.

Ami a karrierjét illeti, Sebestyén úgy érzi, nincs megvalósíthatatlan álma, így semmit sem akar fokozni, egyszerűen élvezi azt, ami megadatott neki.

Semmilyen hiányról nem beszélhetek, mert azt hiszem, többet kaptam, mint amennyit valaha is megérdemeltem szakmailag. A rádió óriási szerelem az életemben, és olyan tévés felkéréseket vállalok el, amik tetszenek, úgyhogy teljesen elégedett vagyok

– magyarázta, hozzátéve: mára nem is igazán a siker hajtja, hanem az, hogy azt csinálhatja, amit szeret, így ugyanis azt érzi, hogy soha nem kell dolgoznia.

The post Sebestyén Balázs: Többet kaptam, mint amennyit valaha is megérdemeltem szakmailag first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!