Sírva fakadtak a játékosok a Waalwijk-Ajax bajnokin

2 hónapja ezelőtt 12bohócdoktor szja 1% felajánlás

A holland bajnokság 7. fordulójában az RKC Waalwijk az Ajaxot fogadta, azonban a szombati mérkőzés 84. percben, 3–2-es Ajax vezetésnél félbe kellett szakítani találkozót. Egy jobb oldalon futó amszterdami támadásnál Carlos Forbs kiugratta Brian Brobbeyt, aki megtolta a labdát, és csúnyán összeütközött a kapujából kifutó, és hárítani próbáló Etienne Vaessennel. A hazaiak kapusa mozdulatlanul elterült a földön.

A lassítások után kiderült, a 28 éves kapus feje a csatár lábával találkozott, ezért terült el eszméletlenül. A játékostársak reakciójából azonnal látszott, hogy nagy a baj. Mindkét csapat játékosai közül többen sírtak és imádkozni kezdtek Vaessen életéért.

A kapust hamarosan ponyvákkal vették körül, az első sajtóhírek szerint az orvosok újraélesztették, majd miután hordágyon levitték a pályáról, a játékvezető lefújta a találkozót.

Vaessent eztán kórháza szállították, ahonnan jó hírek érkeztek:  Frank van Mosselveld, az Waalwijk elnökségi tagja megerősítette, magához tért, reagált az orvosok kérdéseire, de állítólag nem emlékszik arra, hogy mi történt vele.

Arról egyelőre még nincs döntés, mikor és hogyan zárják le a találkozót.

The post Sírva fakadtak a játékosok a Waalwijk-Ajax bajnokin first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!