„Sokkolt, amit láttam” – kiakadt saját csapatára a hollandok kapitánya

1 év ezelőtt 44



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A holland labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitányát, Ronald Koemant sokkolta a csapata teljesítménye az Európa-bajnoki selejtezőkön.

Koeman azután ült le a kispadra, hogy Louis van Gaal a decemberben véget ért katari világbajnokságot követően visszavonult. A holland csapaton kisebb fertőzéshullám szaladt végig, így aztán nem ideális helyzetből várta a selejtezőket. Párizsban azonban megsemmisítő 4-0-s vereséget szenvedett az együttes, majd Gibraltárban is „csak” 3-0-ra győzött, pedig az ellenfél több mint 40 percig emberhátrányban játszott.

„Javulnunk kell, mert sokkolt, amit láttam! Nem volt túl jó hetünk, sok játékos megbetegedett, aztán súlyos vereséget szenvedtünk Franciaországban, de Gibraltár ellen sem volt elegendő, amit mutattunk. Csalódott vagyok, fizikálisan is sokkal jobbnak kellene lennünk, mert ez nagyon kevés.

Soha nem éltem még át ilyen egy hetet szövetségi kapitányként, és nagyon remélem, hogy többet nem is fordul elő

– mondta Koeman.

A holland válogatott legközelebb júniusban, a Nemzetek Ligája négyes döntőjében lép pályára Horvátország ellen. Koemannak ennyi ideje van, hogy fejleszteni tudja a csapat játékát.

The post „Sokkolt, amit láttam" – kiakadt saját csapatára a hollandok kapitánya first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!