Sydneybe készült, de amikor a repülőről havat látott, tudta, hogy valamit nagyon eltévesztett

1 év ezelőtt 35



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Egy férfi csak utazni és pihenni szeretett volna egyet, ehelyett bekerült a világsajtóba.

A New Yorkban élő Kingsley Burnett Ausztráliába készült, egészen pontosan Sydneybe. A 62 éves férfi már a repülőn ült, és vágyakozva és izgatottan nézett ki az ablakon, hogy mikor látja már meg a Bondi Beach ikonikus aranyhomokos tengerpartját, de valami egész mást vett észre: hófödte hegyeket. A Montana államban található Sidney városa felé közeledett.

Láttam egy fehér hóval borított hegycsúcsot. Ekkor már tudtam, hogy bajban vagyok

nyilatkozta a férfi a KTVQ helyi tévécsatornának.

Mint kiderült, Burnettet a repülőjegy vásárlásakor a rövidítések zavarták meg (az egyik városnál S-Y-D, a másiknál S-D-Y a betűszó). A férfi elmondta,

még meg is lepődött, hogy egész kedvező volt a repülőre a jegyár, ahhoz képest, hogy a fél világot átszeli.

De nem szelte át. A gépe a montanai Billingsben szállt le, ahol már várta egy kisgép, hogy a helyi Sidneybe elvigye. Arra már nem szállt fel Burnett, inkább segítséget kért. Végül Billingsben egy hotelben töltött egy éjszakát, a másnap visszainduló járattal hazautazott, és az ausztráliai nyaralását sikerült nyárra átfoglaltatnia.

A hotel igazgatója elmondta, nem ez volt az első eset, hogy egy ausztráliai Sydneybe induló utas tévedésből a szállodájukban köt ki. Hanem a második.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

KTVQ – Q2 News (@ktvq) által megosztott bejegyzés

The post Sydneybe készült, de amikor a repülőről havat látott, tudta, hogy valamit nagyon eltévesztett first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!