Szezont zárt a PC Trade SZNKE

10 hónapja ezelőtt 43



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Szezont zárt a PC Trade SZNKE. Az egyesület hét korosztályban indított csapatokat a X. Oroscupon, és ahol csak lehetett, megnyerték a kupát, valamint a legjobb kapusnak járó díjakat is bezsebelték.  Az U12-es, az U13-as és az U14-es együttes is a tabella élén végzett.

X.Oroscup 2023. Leány Kézilabda Torna

LU14

PC Trade SZNKE: Gulyás Adél, Lajos Anikó, Makra Iza- Ambrus Gerda, Bácsi Janka, Bogdán Orsolya, Horváth-Fock Regina, Jéga-Szabó Viktória, Kocsis Bori, Kollár Kata, Köteles-Baunok Ivett, Laluska Elza, Milencovici Jovana, Oltványi Mira.
Edző: Laluska Balázs- „Nagy tempóban játszottunk végig, a lányok jól bírták a terhelést. Gratulálok nekik a tornagyőzelemhez.”

Tabella:

  1. PC Trade SZNKE
  2. XVI. Ker.KMSE
  3. Oxxo Energy ONKC
  4. Csenger VKC
  5. Szigetszentmiklós NKSE
  6. Szent István SE
  7. Tisza Voltán SC
  8. KSZSE
  9. Sümeg VSE

LU13
PC Trade SZNKE: Szabó Luca, Weszelovszky Kíra, Weszelovszky Mira (kapusok), Bodó-Kispál Sára, Buchholcz Bodza, Forgó Noémi, Gaál-Lajtos Bella, Haumann Hanna, Hermán Aisa, Kakuk Liza, Kiss Katinka, Kovács Regina, Nagy Jázmin, Rácz Hella, Sztojkó Evelin, Vida Nadin.
Edző: Miklósné Kocsis Éva- „Nagyon jó ellenfelekkel találkoztunk a 3 nap alatt, végre kiélezett meccseket is tudtunk játszani. Jól bírtuk a terhelést a meleg ellenére is. Volt szép kombinatív játék, kemény védekezés, látványos lerohanás, jó kapusteljesítmény, erős csapategység, kicsi hullámvölgy, extázis, hatalmas hangzavar és szurkolás. Méltó befejezése volt ennek a bajnoki évnek. Köszönöm a lányok munkáját, amit egész évben végeztek, és köszönöm a szülők támogatását!”

Tabella:

  1. PC Trade SZNKE
  2. Kecskeméti Sportiskola
  3. DSI Debrecen
  4. Kozármisleny SE fehér
  5. Oxxo Energy Orosházi NKC
  6. Gyöngyösi KK
  7. Szigetszentmiklós NKSE
  8. Budafoki KSE
  9. Kozármisleny SE kék

Legjobb kapus: Weszelovszky Kíra 

LU12

PC Trade SZNKE:Vadkerti Vanda, Kuk Lídia, Szabó Szonja, Szabó Kincső, Szabó Tönki Auróra, Halasi Sára, Bauer Kata, Mayer Szonja, Kalcsevics Kamilla, Ilyés Bíbor, Csanádi Ágota, Száz Zsófia, Fodor Csenge
Edző: Miklós Dániel-„Miklós Dániel: Eseménydús három napon vagyunk túl. Sikerült a csoportkörben az első helyen végezni így továbbjutottunk a felsőházba., ahol körmérkőzés rendszerben játszottunk. Próbáltunk minden mérkőzésen a maximumot nyújtani. Voltak hullámvölgyeink de mindig sikerült pár perc után kilábalni és összeszedettebben játszani. Védekezésünk nagyon jól működött, mögötte a kapusaink jól védtek. Támadó játékunk lendületes, bátor volt, szép egyéni és társas kapcsolatokkal. Az utolsó mérkőzésünk döntött arról sikerül e aranyérmet nyerni. Erős ellenfél ellen játszottunk. Mind a két csapat nagyon jól védekezett az egész mérkőzésen. Küzdős, végletekig szoros, kemény csatát hozott a mérkőzés, amit sikerült megnyerni. Büszke vagyok a lányok egész éves teljesítményére, amit sikerült év végén megkoronázni egy aranyéremmel. Sikerült elhoznunk a legjobb kapus díját is amit Vadkerti Vanda érdemelt ki.”

Tabella:

  1. PC Trade SZNKE
  2. XVI. Ker.KMSE
  3. HLKC
  4. Kozármisleny SE 
  5. IN-ÖR KC
  6. DSI Debrecen
  7. KSZSE
  8. Budafoki KSE
  9. Szigetszentmiklós NKSE

Legjobb kapus: Vadkerti Vanda

LU11

PC Trade SZNKE: Gémes Emma, Nagy Ramóna (kapusok), Ábrahám-Csengeri Bodza, Forgó Enikő, Haumann Lilien, Kovács Borbála, Rácz Léna, Radics Réka, Szombati Luca, Tóth Liliána, Tóth Szófia, Üveges Leila.

Edző: Miklósné Kocsis Éva- „Ebben a korosztályban a bajnoki évhez hasonlóan nem volt eredményszámítás. A lányok nagyon lelkesen játszották végig a 6 mérkőzést a 3 nap alatt. Igyekeztek visszaadni az edzésen tanultakat. A hibák ellenére,ami  ebben a korosztályban még azért több adódik, maximálisan elégedett vagyok a látottakkal. Nagyon jól összekovácsolódott a kis csapat! Köszönöm a lányok egész éves munkáját és a szülők támogatását!”

LU10

PC Trade SZNKE I.: Zsíros Lili, Gera Boglárka, Pajer Enikő, Ugray Lili, Jéga-Szabó Jázmin, Kiss Dorina, Nyers Hédi, Vadkerti Médea
PC Trade SZNKE II.:Sávai Viktória, Kalcsevics Patrícia, Forgó Enikő, Marton Emma, Lovas Panna, Hujber Kata, Janics Evelin, Szeles Nóra, Fejes Jázmin, Rostás Lili
Edző: Erdész Ákos-„Gratulálok a lányoknak, nagyszerű teljesítményt hoztak ezen a hétvégén is. Fontos, hogy jó élményekkel zárjuk az évet, azt hiszem, ez most is mindenkinek megadatott.”

LU8-9

PC Trade SZNKE LU8-as csapat tagjai: Battancs Bíborka, Csendes Réka, Cserháti Fruzsina, Csizmadia Szófia, Szabó Zita, Szélpál Natasa, Szőke Tánya és Turi Luca
PC Trade SZNKE LU9 fehér: Csiszár Zsanett, Harmati Lili, Kuhn Eszter, Lippai Eszter, Muráti Lívia, Niksic Ana, Szélpál Natasa és Szőke Tánya
PC Trade SZNKE LU9 fekete: Gercsó Alina, Nagy Dorottya, Sztojkó Zorka, Szűcs Dorka, Turi Luca, Tutrai Laura és Vadkerti Médea 

Edző: Hocza Ágnes: „Az U8-as csapatunk 2 nap alatt 5 mérkőzést, U9-es csapataink 7-7 mérkőzést játszottak. Annak ellenére, hogy nem minden kislányunk tudott részt venni a kupán, ezekben a korosztályokban a mi csapataink összlétszáma volt a legnagyobb. Mérkőzésről-mérkőzésre egyre ügyesebben, bátrabban játszottak. A csapataink játékának fejlődése mellett ismét öröm volt látni, ahogy a mérkőzések közötti szünetekben együtt játszottak nagyobb lányainkkal. A szabadtéri játékhoz most a szülők közül is sokan csatlakoztak. Így együtt egy remek közösséget alkotunk és bízom benne, hogy folytathatjuk a közös munkát!”

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!