Tallós Rita: „A férjem egy baráti összejövetelen bejelentette, hogy április 26-án elvesz feleségül”

9 hónapja ezelőtt 40



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Bár eleinte fenntartásokkal kezelte a közeledést, a ­férfi három hétig tartó állhatatos ­udvarlása végül megérintette Rita szívét. „Szerelmes típus vagyok, szerintem sosincs késő a boldogsághoz. Egy évet voltam egyedül a második férjem előtt, az nem volt jó egy év, de ahogy öregszünk, és igazán felnövünk, egyre fontosabb lesz a minőség egy kapcsolatban. Egyre magasabbra tesszük a mércét, így egyre nehezebb társat találni. Nekem szerencsém volt – kezdi a Story magazinnak Tallós Rita, azonban a boldog pillanatok mellett már a kapcsolatuk elején kijutott a nehézségekből is. Nem sokkal a megismerkedésük után ugyanis kiderült, hogy a színésznő daganatos betegséggel, mellrákkal küzd. – A párom az első pillanattól kezdve tudta, hogy meg­gyógyulok. Ugyanúgy éltünk, mint azelőtt: sportoltunk, szórakoztunk, társaságot fogadtunk, jókat nevettünk. Egy pillanatra sem engedte el a kezemet, és nem hagyta, hogy a betegséggel komolyan foglalkozzak. Aztán három eseménydús év után egy baráti összejövetelen egyszerűen bejelentette, hogy április 26-án elvesz feleségül. Az volt életem egyik legemlékezetesebb napja!”

Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu

Parókában esküdött

Onnantól Rita és párja hivatalosan is összetartoztak, szövetségüket pedig a feleség súlyos betegsége csak erősítette. „Sőt! Sosem fogom elfelejteni, a sugárkezelésről mentem a házasságkötő terembe. Egy szőke parókát, valamint egy szép piros ruhát viseltem, amit ­Ungár Anikó barátnőm tanácsára varrattam meg – hisz mégsem illik fehérben lenni ennyi idősen, két gyerek után, mégis valami ­különleges darabot szerettem volna felvenni. A szertartást ­követően aztán nagy bulit csaptunk, és a családunkkal, barátainkkal együtt ünnepeltünk – ecseteli Rita, aki azt is elárulta, mi volt számára a nagy nap legszebb pillanata. – Amikor édesanyám körülnézett a házasságkötő ­teremben és elmondta, hogy édesapámmal ugyanitt házasodtak össze! Ennél szebb ajándékot nem is kaphattam volna!”

Szülei ugyanott házasodtak, ahol ők (Fotó: Archív)

„Sokat tanulok tőle”

Rita és párja azonban nemcsak a magánéletben, a munkában is remek párost alkotnak. Közös színházukat, a Liliom Produkciót is együtt vitték sikerre. „Régóta dédelgetett álmom volt egy női színház létrehozása, amit végül három évvel ezelőtt valósítottunk meg. Eddig négy darabunk készült el, hetente két-három előadásunk van vidéken, valamint a fővárosi RAM Art Színházban. Női Színház vagyunk, így mindegyik előadásunk nőkről, női problémákról szól, de természetesen a férfiakat sem lehet kihagyni ebből, hiszen nagyon fontos részei az életünknek. A férjem a cég vezetője, mindenben támogat, és próbál felelősségteljes vezetőt faragni belőlem, ami nem könnyű feladat… Túl emocionális vagyok, de igyekszem tanulni tőle, hogyan kell céget vezetni. Úgy vélem, a ­Liliom Produkció mellé nagyon sok remek színész és színházi szakember állt oda. Most már bátran kijelenthetem, hogy igazi színházi társulat vagyunk!”

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

The post Tallós Rita: „A férjem egy baráti összejövetelen bejelentette, hogy április 26-án elvesz feleségül” first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!