„Tartsa féken a gyerekeit, vagy bejelentést teszünk” – írta a szomszéd egy anyukának

11 hónapja ezelőtt 38



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A cseppet sem kedves hangvételű levelet március 26-án kapta kézhez az anyuka, aki azóta sem tért magához a meglepetéstől. A neki címzett írást a világhálón is közzé tette, és igen nagy felháborodást váltott ki vele. Volt, aki az anyukának adott igazat, de akadtak olyanok is, akik a szomszédot vették védelmükbe.

A család évek óta él abban a társasházban, ahol a botrány kirobbant: a szomszédnál betelt a pohár a zajos gyerekek miatt, ezért felszólította az anyát, hogy reggel 7 és este 7 között fogja őket vissza. Ha nem tesz így, bejelnetést tesz ellenük a közös képviselőnél. 

Hogy megelőzze a bajt, korábban már kiírta a ház faliújságára, hogy elnézést kér a gyerekek okozta kellemetlenségek miatt, abban a korban vannak, amikor gyakoribbak a hisztik, de minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy a lehető legkevesebb felfordulást okozzák. Úgy tűnik, nem járt sikerrel…

„Kedves Szomszéd, szinte minden nap reggeltől estig mást sem hallunk, csak a gyerekek dübörgését. Ellehetetlenítik a pihenésünket, főleg hétvégén. Próbálj meg tenni valamit ez ellen, mert egy társasházban nem lehet így zajongani. Ha nem vagy képes arra, hogy féken tartsd a gyerekeket, bejelentést fogunk tenni a közös képviselőnél” – osztott meg részleteket a levélből az anyuka, aki elmondta, hogy a kicsik reggel 7-kor kelnek és este 7-kor már ágyban vannak.

Akik védelmükbe vették a szomszédot, azt mondták, igenis joga van a nyugodt élethez, ezért az anyukának semmi oka arra, hogy zokon vegye a levelet.

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

The post „Tartsa féken a gyerekeit, vagy bejelentést teszünk” – írta a szomszéd egy anyukának first appeared on nlc.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!