Tüzes, teliholdas szerelem vár – Szerelmi horoszkóp 2023. június 3-4.

9 hónapja ezelőtt 32



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Viszály helyett inkább az egymásra kapcsolódó szellemes beszélgetéseket keresd. Lehet, hogy hirtelen felismerések vagy akár az igazság felszínre kerülése kirobbanthat némi ellentétet, de ezt pároddal, közös erővel le tudjátok majd gyűrni. Kalandvágyad most erősödhet, ez egyben segíteni is fog a helyzetek megoldásában.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szokásos nyugalmadból érzelmi feszültség ránthat ki, légy résen és ne engedj neki! Most jól jöhet mozdíthatatlanságod. Ha visszatalálsz szilárd tengelyedhez, párodnak is biztos menedéket és támaszt fogsz nyújtani, bármilyen érzelmi hullámvasútra is kerül a hétvégén.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Sok beszélgetés várhat rátok a hétvégén. Az a fontos, hogy őrizd meg a nyugalmadat, ne engedd, hogy bármi is felbosszantson. Ugyanakkor arra is érdemes figyelni, hogy ne tegyél olyan megjegyzést, ami másokat bosszant vagy megsért. Figyelj kedvesedre odaadóan, ezzel garantáltan leveszed a lábáról…

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha kedveseddel közös élményre, kalandra vágsz, ez a hétvége remek lehet hozzá. Már az is hasznos, ha a kedvenc útvonalatokon elindultok sétálni, csodáljátok a természetet, és engeditek, hogy a stressz szépen lassan leolvadjon a lelketekről. Az utakon viszont vigyázzatok, kaotikus állapotba is belefuthattok.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Különösen ügyelj rá, hogy szeretetteljes kifejezésmódot használj. Az egész hétvégéteket tönkre teheti, ha kritizálod kedvesedet. Lehet, hogy neked van igazad, lehet, hogy unod, hogy ezerszer kell valamit elmondanod, mégis, megértéssel és tapintattal sokkal többet érhetsz el nála, mint letolással.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Pároddal tanulhattok, tapasztalhattok egymás mellett, de ennek nem kell lelki fájdalmat okoznia. Inkább viccelődéssel üssétek el a feszült helyzetek élét, minthogy bármelyikőtök is megbántva jöjjön ki belőlük. Keressétek azt, amiben mindketten ki tudtok teljesedni a hétvégén.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Merjetek együtt álmodni pároddal, ötletelni, gondolkodni a megoldási módokon és mindezt békésen megbeszélve, egyeztetve. Senkinek nem hiányzik egy feszültséggel teli veszekedés, sem duzzogás és sértődés egész hétvégén. Ráadásul egy túlzó érzelmi kitörés alapjaiban rengetheti meg a kapcsolatotokat.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Titkokat kergethetsz a hétvégén, és most jó eséllyel kiderülhet az igazság. De semmiképp ne vájkálj olyasmiben, ami nem rád tartozik, a családi béke érdekében elégedj meg annyival, amit a másik jó szívvel mond el neked. Inkább várd ki türelemmel, míg megnyílik előtted.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Minden tüzes energiádat kiáraszthatod, de vigyázz, mert veszélyes helyzeteket tartogathat a hétvége. Kerülnöd kéne minden túlzást, ugyanakkor bátran változtatni a megszokotton, ha arra van szükség. Azért ha új ötleted támad, egyeztess pároddal, mielőtt fejest ugranál az ismeretlenbe…

Férfi és nő ölelése

Forrás: Getty Images

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

A számvetés ideje jöhet el hétvégén, de azért ne légy túl szigorú pároddal. Hálás lesz megértő mosolyodért, megbocsájtó ölelésedért. Ha valamit veszteségnek éltek meg, az a későbbiekben inspiráció lehet, illetve rejtett erőcsalogató. Lehet, hogy a hétvégi költségvetésen kicsit módosítani kell.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehetőségetek lehet fordítani kapcsolatotokon. Ha lehetséges, legyen ez mindkettőtök számára kedvező fordulat. Mozgassatok meg ezért minden követ, ne halogassátok. Beszéljétek meg a részleteket, a sok egyeztetés segít tisztázni a rejtetten meghúzódó érzéseket és gondolatokat.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha úgy érzed, feladatod van, vond be párodat is, együtt vessétek bele magatokat és amennyire lehet, tekintsétek játéknak. Ha összeadjátok az erőtöket, együtt sokkal többre vagytok hivatottak, és ez még akkor is működhet, ha egyébként eltérő jellegű feladatokat végeztek.

The post Tüzes, teliholdas szerelem vár – Szerelmi horoszkóp 2023. június 3-4. first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!