Véletlenül jöttek rá, hogy egy idegennel éltek egy házban

1 év ezelőtt 22



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A fél internet egy ausztrál nő történetén hüledezik, akik a TikTokon közzétett sorozatában mesélte el, miként jött rá, hogy egy idegen a garázsában él, írja a New York Post.

Kate Dood az elsőként közzétett videójában – amit eddig több mint 700 ezren láttak – elmondta, lakótársával egy furcsa véletlennek köszönhetően tudták meg, hogy egy idegennel éltek együtt.

Épp költözni készültek, amikor a barátnője szólt neki, hogy pakolja össze a holmijait a garázsban is, mert tele van kacatokkal. Ez azért volt furcsa Dood számára, mert ő soha semmit nem vitt le oda. Ahogy a lakótársa sem.

Ekkora nyomozni kezdtek és együtt lementek a garázsba. Nem kellett hozzá Sherlock Holmesnak lenni, hogy kiderítsék, itt vlaami nagyon nincs rendben.

Soha nem láttuk korábban ezt a személyt, de ott voltak a kanapé alatt a papucsai, valamint egy hálózsák is. Emellett számtalan más jel is arra utalt, hogy valaki itt él

– mondta.

Azt gyanították, hogy már hónapok óta ott lehetett az idegen, ezért értesítették a rendőrséget az esetről.

A birtokháborító illetőnek is hagytak egy üzenetet a garázson, hogy szedje össze a cuccait és költözzön ki. Másnap meg is találta azt, majd elrohant a helyszínről. Ekkor látták először és utoljára, de ami nagyon furcsa volt nekik, az az, hogy milyen divatosan volt felöltözve a nő. Nem úgy tűnt, mintha átmeneti lakhelyre szorult volna.

Hogy a nő azóta visszatért-e, az nem derül ki az elbeszélésből.

@thelovedupco Replying to @ℤ ♥♬ original sound – KATE DOOD (The Loved Up Co)

Kapcsolódó

The post Véletlenül jöttek rá, hogy egy idegennel éltek egy házban first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!