100 kilót is kinyom a 80 éves gyúrós nagyi, Terike

1 hét ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Terike, az újpalotai nyugdíjas 80 évesen hetente többször is lejár a konditerembe és lazán kinyomja a 100 kilót. Izzasztó edzések, otthoni fekvőtámaszok tartják fitten a szupernagyit.

Terike

Terike csak akkor tér haza az edzőteremből, ha megcsinálja teljes edzéssort – Forrás: TV2 / Mokka – videó

 „1981 körül amerikai újságok voltak nálunk, és abban voltak nők, akik ilyen izmosak voltak. Mondom, hát akkor jó, ha magas, vékony nem lehetek, akkor én izmos és alacsony leszek. És akkor lementünk az edzőterembe. Én ott maradtam, a lányom nem csinálta, ő más sportot űzött. (…) Az egyik edző megfűzött, hogy induljak el versenyen” – elevenítette fel a Tények Plusznak adott interjúban Rákoskertiné Pál Terézia, hogyan is indult nála a testépítés.

Terike egykor…

 TV2 / Mokka - videó

Forrás: TV2 / Mokka – videó

és ma…

 TV2 / Tények Plusz - videó

Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Szép eredményeket ért el. Hosszú évtizedek teltek el, mire újra rászánta magát, hogy lemenjen a konditerembe. „Az unokám csalt le a terembe, hogy mutassak neki pár gyakorlatot, és akkor láttam, hogy mennyi idős ember is lejár. Nem mertem korábban lemenni, nagyon sajnálom, mert akkor már 2019 óta csinálhattam volna, így meg csak másfél éve kezdtem újra  csinálni” – mesélte a szépkorú bodybuilder. Azt mondja, nincs ideje betegeskedni, a vas, azaz a súlyzó az ő gyógyszere. Hetente háromszor jár az edzőterembe, ahol mindenki meglepődött, amikor először meglátták a 80 éves nagyit edzeni.

Bevált edzésterve van, amit saját magának alakított ki. „40 kilóval kezdtem az emelést, és szépen fokozatosan egészen 100-ig fel tudok menni” – árulta el Terike. Azt mondja, még hosszú ideig szeretném kinyomnia a súlyokat, mert őt ez élteti.

The post 100 kilót is kinyom a 80 éves gyúrós nagyi, Terike first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!