11 percig halott volt, ezt látta

3 órája ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A kansasi Wichitában élő Charlotte Holmes 11 percig halott volt, ezalatt – elmondása szerint járt a mennyben és a pokolban is, majd Isten egy üzenettel visszaküldte őt.  A klinikai halál állapotában az amerikai dédnagymama állítólag megjárta a túlvilági élet mélységeit és magasságait.

Az akkor 68 éves Charlotte Holmes 2019 szeptemberében szívvizsgálatra ment, de a dolgok drámai fordulatot vettek. Vérnyomása az egekbe szökött, az orvosok azt mondták neki utólag, hogy vagy szívrohamot, vagy agyvérzést kapott, és a klinikai halál állapotába került. Férje, Danny a történtekről nemrég beszélt egy talkshow-ban: „Berohantak hozzá az orvosok, nővérek, és megpróbálták ’visszahozni’, én pedig csak arra tudtam gondolni, hogy egyáltalán haza-e tudom még vinni”.

Azt mondta, a felesége utólag olyan túlvilági dolgokról kezdett el beszélni, amelyek – Danny szerint – azt bizonyítják, hogy „odaát” volt.

“Láttam, hogy mellkas-kompressziót végeznek rajtam. Láttam körülöttem a nővéreket, az orvosokat. Olyan virágillatot éreztem, amit még sohasem. Aztán zenét hallottam” – mesélte a történtek után Charlotte, aki közben úgy „írta le”, hogy felülről látta a testét, és azt, ahogy próbálják visszahozni őt. Azt mondja, ezután kinyitotta a szemét, és a mennyországban volt, ahol állítása szerint nem tapasztalt semmilyen félelmet, csak örömöt. “Láttam a szüleimet, a nővéremet, láttam valamennyi elhunyt családtagot. Nem tűntek öregnek. Nem tűntek betegnek. Egyikük sem viselt szemüveget” – mesélte. Mint mondja, édesanyja mögött fényes fényt látott: „Tudtam, hogy az az én Mennyei Atyám”.

Aztán a dolgok sötétebb fordulatot vettek. “Isten elvitt a pokol szélére” – mesélte. “Lenéztem, és rothadó hús szagát éreztem” – mondta el Charlotte, hozzátéve: sikolyokat is hallott. „Miután láttam a mennyország szépségét, a pokol látványának kontrasztja szinte elviselhetetlen volt” – jegyezte meg.

Azt állítja, Isten a következőket mondta neki: „Ezt azért mutatom meg neked, hogy elmondjam, ha néhányan nem változtatnak az útjukon, akkor ide fognak kerülni. Hallottam, hogy a Mennyei Atyám azt mondta: ’Menj vissza, és mondd el másoknak!’

A dédnagymamát – aki 11 percig halott volt –  2 hét megfigyelés után kiengedték a kórházból, állítása szerint teljesen felépült.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

The post 11 percig halott volt, ezt látta first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!