17 évvel fiatalabb lánnyal jött össze Éden Hotel Levi

2 órája ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Éden Hotel Levi (Járvás Levente) a napokban kiköltözött a németországi Sylt szigetére, ahol reményei szerint megtalálja a számítását. Vele tartott a 18 éves barátnője, Eszter is, akit 3 héttel az utazás előtt ismert meg – írja a Blikk.

“Édesanyám is a szigeten él, és már régóta győzködött, hogy költözzek ki én is. (..) Pár hónapja beadtam a derekam, eldöntöttem, hogy költözöm” – mesélte a bulvárlapnak az Éden Hotel és a Money or Love sztárja, aki egy siófoki szórakozóhelyen “szúrta ki” a jelenlegi párját az indulás előtt. 

“Azonnal felkeltette az érdeklődésemet, így el is kezdtünk beszélgetni, és csakhamar kiderült, hogy egy hullámhosszon vagyunk” – mesélte Levi, aki pár napra rá megkérdezte Esztertől, kiköltözne-e vele a szigetre, a lány pedig egyből igent mondott. A szülei azonban kezdetben ellenezték a lányuk utazását. “Nem fogadták kitörő örömmel az ötletet, hogy 2 hét ismeretség után összeköltözzön egy 35 éves férfival, ráadásul több ezer kilométerre az otthonától. Ezért magam is aktívan részt vettem abban, hogy sikerüljön megnyugtatni a szülőket” – mondta el a reality-sztár, aki azt tervezi, hogy a következő pár évet a szigeten tölti, ahol majd dolgozni fog, valamint megtanul szörfözni, de időnként majd hazalátogat.

Kiemelt fotó forrása: Instagram / levijarvas

The post 17 évvel fiatalabb lánnyal jött össze Éden Hotel Levi first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!