27 millióért arcplasztikáztatott az énekes, rá sem ismernek a rajongók – előtte-utána fotó

2 órája ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Sokkolta új kinézetével a rajongóit egy fiatal dél-koreai énekes. Park Seo Jin több mint 75 ezer dollárt (átszámítva mintegy 27 millió forintot) költött arcplasztikai eljárásokra. Egy friss interjúban elismerte, hogy csupán a szemgolyójához és a füléhez nem nyúltak a sebészek.

A 29 éves férfi, aki még 2013-ban robbant be a zenei világba a „Dream” című slágerével, azóta egyre többet változtatott a külsején. Mára pedig már sem ismerni az évtizedekkel korábbi fotóin. Bár a rajongói mindig megvédték, és azt állították, hogy csak a fogait és a szemét csináltatta meg, a fiatal énekes végül kiállt és bevallotta, hogy “mindent helyrehozatott szikével, ami korrigálásra szorult”.

 MBC Radio Star/YouTube

Forrás: MBC Radio Star/YouTube

Elmondása szerint átszámítva mintegy 27 millió forintot költött különböző plasztikai eljárásokra az arcán. Háromszor csináltatta meg az orrát és a szemét, rengeteg pénzt fektetett a fogainak rendbetételébe, és még haját is megcsináltatta, hogy fiatalabbnak nézzen ki.

Park azt mondta, minden eljárásnál csak 1 mm-es módosításokat hajtottak végre nála, hogy a plasztika ellenére is természetesebbnek tűnjön, az egymás melletti fotóin azonban szemmel látható, hogy drasztikusabb a változtatás mértéke.

A plasztikai sebészet amúgy nagyon népszerű Dél-Koreában, több ezer ember utazik Kínából és más ázsiai országokból a legújabb kozmetikai eljárásokért. Park Seo Jin esete csak egy újabb példa arra, hogy milyen fontos a fizikai megjelenés a szórakoztatóiparban jelentkező szoros versenyben és, hogy a plasztikai sebészet hogyan segítheti az előadóművészek karrierét.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

The post 27 millióért arcplasztikáztatott az énekes, rá sem ismernek a rajongók – előtte-utána fotó first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!